KarlisBa Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Sveiki! Šis skripts nekādus errorus neuzrāda tātad strādā, bet viņš par pareizu uzskata jeb kuru niku un paroli kāpēc tā? Nepiesienieties pie paša koda tas ir treniņam. :) KODS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Silti ieteiktu: 1) php.ini failā atslēgt register_globals 2) pašā skripta sākumā (vai arī php.ini failā) ielikt error_reporting(E_ALL); un ini_set('display_errors', 1); Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 A nu jā. Es tak uz windows testēju tur globali ir automātiski on... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 A nu jā. Es tak uz windows testēju tur globali ir automātiski on... Nee nav gan, vinji ir OFF ... Ja vien nezmanto kadu no n-tajam pakam ( 3 In 1 ) (Apache/PHP /Mysql) .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 (edited) Grey_Wolf taisnība, uz win tie ir OFF. Par to ka vienalga kuru ievadītu username un password uzņem kā derīgu... man liekas, ka ir iespēja vienu un to pašu URL pārlūkam ņem no keša un padot jau vecos datus. Lai gan iespējams, ka kļūdos, taču Tavā kodā formu parāda tikai gadijumā ja Niks ir empty. Teksts ar sveicienu parādās katru reizi, kad neievadi noklusētās vērtības? Edited June 12, 2008 by mounkuls Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 mounkuls, ispējams, ka tā bija! Jo es piemēram norestartēju PC un tad viņš tikai palaižas ja ievada pareizus datus, bet šādi viņš strādā tikai no manas puses? Nu nebūs tā, ja es esmu ielagojies tad kāds cits arī no cita PC spēs ielogoties ar jebkādu niku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 (edited) Pēc koda skatoties man sanāk, ka nevajadzētu tā būt. Ja ievada nepareizi, vajadzēja nolamāt ar erroru par nedefinētu $premission un izvadīt tekstu Nepareiza parole vai niks!. Tikai šo <html> <title>Test</title> <body> un šo </body> </html> būtu lietderīgi lietot pirms un pēc tiem if Edited June 13, 2008 by mounkuls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts