lejka Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 kaads zin kas pa programeshanas valodu ir draugiem.lv brain sadalaa? man izskataas peec flash kas apvienots biki ar php un ganjau ka aarii ar mysql Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiTrino Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 man ir smagas aizdomas ka tur java apakshaa, bet nu varu ari kljudities. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lejka Posted April 13, 2008 Author Report Share Posted April 13, 2008 jaa pareizi java tur arii ir var redzeet kad izvelas kadu no atbilzu varinatiem kreisajaa sturii browserim kkadu java kodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Nekas nestandarta tur nav - html,js,php,mysql, pēdējās lietās arī nedaudz flash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Man liekas, ka Java klienta pusē tur nav, jo man linuxī pārlūkam nemaz nav pieinstalēts Java atbalts, taču viss darbojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lejka Posted April 13, 2008 Author Report Share Posted April 13, 2008 nevaretu tur buut kkas no vb script arii? varbut kads zin kur tadu brain varinatu var netaa dabuut? googlee esmu meklejis bet neko lidzihu taa ari nemsu atradis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Ja tur būtu kaut kripatiņa no vbscript, tad tas nozīmētu ka lielais vairums ne-IE browseru (Opera, Firefox, ...) lietotāju nevarētu normāli lietot tavus draudziņus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lejka Posted April 13, 2008 Author Report Share Posted April 13, 2008 labi tad vbscripts nav! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts