andrisp Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Mighty sajuties baigais varonis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 reku, publiski stāsta cik daudz nelegālas info izplatījis un vēl žēlojas ka par to konfektes nedod. kur mūsu tiesībsargājošās institūticas skatās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mighty Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 reku, publiski stāsta cik daudz nelegālas info izplatījis un vēl žēlojas ka par to konfektes nedod.kur mūsu tiesībsargājošās institūticas skatās? Kāas nelegālas info? xD Domā torrentus? xD Torrenti paši par sevi nav nelegāli. Pat ja manu kompi pieķertu pilnu ar kautkādām filmām, tas jau nav nelegāli. Tikpat labi es tās filmas noripojis no TV esmu. Par kautkādām crackotām programām - tas jā, tas ir nelegāli. Ir daudzas ārzemju spēles (piemēram Americas Army), kuras var nokačāt BT tīklā. andrisp - kur es esmu nosaucis sevi par "varoni" vai ko tamlīdzīgu. Palasi diskusijas attīīstību. Visu ko es ierakstīju, bija lai potenicālie mājaslapas taisītāji, paraksta baigi stingros līgumus, citādi lizards nesamaksās vēl. Tikai pēc viņa uzbrauciena, es sāku stāstīt kā man ir izgājies ar viņu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Pat ja manu kompi pieķertu pilnu ar kautkādām filmām, tas jau nav nelegāli. Tikpat labi es tās filmas noripojis no TV esmu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 no tv noripot arii legaali driikst tikai personigam vajadzibam, nekada gadijumaa nedriikst izplatiit taalaak ;) tāpēc nevajag kā aunam brēkt, kas tad tur nelegāls :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Manuprāt, šī tēma sen izsmēlusi pieļaujamo nekonstruktivitātes limitu. Iesaku slēgt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts