marcis Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Es jau teiktu, ka brouzerim un php tieša sadarbība sanāk diezgan maza. $update= mysql_query("UPDATE galerija SET kkas=$tavs_mainigais WHERE id=$tavs_id"); uz mysql_query("UPDATE galerija SET kkas=$tavs_mainigais WHERE id=$tavs_id"); Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvix Posted March 12, 2008 Author Report Share Posted March 12, 2008 phpjanis versijai ari tas pasts notiek.. Tagad es saku sliekties ka vaina ir apache vai mysqlaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 print_r($_POST) viss pareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvix Posted March 12, 2008 Author Report Share Posted March 12, 2008 print_r($_POST) viss pareizi? ja paeizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Nu tad jau vispār, ja brouzeris serverim padod pareizus datus, tad kļūda tev ir kautkur php kodā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 paradi savu formu no kuras tu panem datus Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 phpjanis, ja dati tiek nosūtīti pareizi, tad te ar formu vairs nav nekāda sakara. Izmanto mysql_real_escape_string(); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Iedod taču formas kodu! PHP kodā problēmu nekur nevar būt, jo tas izpildas uz servera, tātad klienta puses problēma ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Man jau apnīk atkārtot... Viņš apgalvo, ka print_r($_POST) ir pareizs, tātad problēma ir php kodā un tur vienmēr var būt problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 "UPDATE galerija SET kkas=$tavs_mainigais WHERE id=$tavs_id" te tak redzams imho, ka query nepareizs, $tavs_mainigais jāliek ' Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 mysql_query("UPDATE teksti SET text = '$_POST[text]' WHERE id = '$_GET[id]'"); Nebūtu pareizāk kaut kas tāds? mysql_query("UPDATE teksti SET text = '" . $_POST['text'] . "' WHERE id = '" . $_GET['id'] . "'"); Man liekas, ka mainīgie tomēr bija jāliek pēdiņās... Un šitais variants strādā: echo "Teksts un $mainigais";, bet šitais "Teksts un $arr[0]"; nestrādā... (pareizi būtu echo "Teksts un " . $arr[0];) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts