Jump to content
php.lv forumi

Pēc cik ilga laika domains parasti sāk darbu


Wuu

Recommended Posts

es caur nano ņēmu.. šie visu pieslēdz jau avansā.. un naudu vari maksāt līdz mēneša beigām! :)

Link to comment
Share on other sites

Ņemot vērā, ka absolūti nevienam citam bez nic.lv nav tiesību registrēt .lv domēnus, tad neredzu iespēju, ka kāda starpnieka pakalpojumi tiktu izpildīti ātrāk. Vismaz cik es esmu to darījis, man par domēna apstiprināšanu/neapstiprināšanu ir atbildējuši jau uzreiz pēc 1-2h (protams, ja tas ir laika posmā no 9-15) - līdz ar to - domēns ir pieejams jau p\ec 1-2h. Nezinu, kur jūs ņemat šos ilgos skaitļus (nē, nu, ja piereģistrē 18 vakarā piektdienā, tad loģiski, ka līdz pirmdienas 12 nav ko gaidīt...).

Link to comment
Share on other sites

Pirmdien pasūtīju ,trešdien no rīta samaksāju :) Bet man intresē tas fakts ka caur nic.lv jebkurš var paņemt manu domainu dažu stumdu laikā ,kaut kā nepatīkami... Jo rāda ka vel joprojām ir pieejams :(

Link to comment
Share on other sites

Wuu, atkārtoju vēlreiz, Latvijas Republikas teritorijā vienīgā organizācija, kam ir tiesības veikt .lv domēna reģistrāciju ir nic.lv. Kādēļ Tu izvēlējies citu? Neviena cita organizācija nav tiesīga reģistrēt domēnus (nejaukt ar tiesībām pārstāvēt Tevi nic.lv priekšā). Un to kantori, kuru pilnvaroji veikt domēna reģistrāciju nesaista nekādas saistības nepiereģistrēt šo domēnu uz sava vārda.

Link to comment
Share on other sites

Un riebīgākais ir tas, ka šādā veidā, ja piemēram tev ir kāds labs domēns, teiksim diena.lv un tu esi to piereģistrējis caur kādu krūmu kantori bez papīriem utt, tad viņiem taču saista ar tevi sadarboties tikai tik tālu cik viņiem ir izdevīgi. līdzko kāds painteresēsies un par to diena.lv samaksās milzu piķi, tā arī tavas saistības būs beigušās :hmmm:

Link to comment
Share on other sites

ja ir dzirdets par nano.lv, nezinu ka viniem ar hostingu, bet vini bija vieni no pirmiem ja es nemaldos, kuri piedavaja 1Gbps hostingu Latvija

hostings viņiem ir ļoti labs :)

Link to comment
Share on other sites

ja ir dzirdets par nano.lv, nezinu ka viniem ar hostingu, bet vini bija vieni no pirmiem ja es nemaldos, kuri piedavaja 1Gbps hostingu Latvija

Kas lūdzu ir "1Gbps hostings"? Afaik neviens tāpat no LIX 1Gbps portus vēl nedod/neizīrē.. Tas ka uz visu DC ir kaut kāda šķiedra neko nenozīmē..

Link to comment
Share on other sites

Wuu --> **.LV domenu registracija ir vienkarsota liidz riebumam ....

ieejam nic.lv parbaudam vai domens ir briivs ...

aizpildam formu , ja netiek noraadiits IP kur atradisies lapa tad domens tiek piesaistiits vinju IP

forma ir 3 sadaljas

Domena ipasnieks

pilnavarotaa tehniska persona

IP + tehniska dalja (sho var aizpildiit veelaak)

---

Pec formas aizpildisanas tev uz e-mailu atnak pazinjojums ka uzsakta registraacija (nu kautkas liidziigs)

talak tiek parbaudiits vai tev ir tiesibas uz sho domenu (ja eksistee taada Firma kaa izvelejies domenu tad nekaa , iznjemot ja taa nav tava firma )

+ var buut arii citi liegumi

Ja taadu nav tad 3 darba dienu laikaa , atnak pazinjojums par registracijas pabeiksanu, + apraksts par rekjinu ...

Ja esi noradijis IP + visu tehnisko dalju, tad no shaa brizja vari sakt lietot domenu..

Ja 30 dienu laikaa peec rekjina sanjemsanas nesamaksaa --> domens tiek blokjeets (vel vari paspet nomaksaat) uz 30 dienam , pec tam vinsh atkal ir briivi pieejams (var registreet citi)

 

taatad, ja vien neizmanto katkaadu kreizii nosaukumu, tad domenu var dabuut 3 darba dienaas (brizjam shis process notiek krietni aatraak )

 

 

Tas arii VISS

 

Un kaa jau Aleksejs teica NEVIENS CITS NEVAR REGISTRET *.LV domenus iznjemot *.NIC

 

Faktiski tai starpniek firmai tu samaksaa par formas aizpildisanu ...

+ ja tev tas domens buus ar Ljoti labu nosaukumu tad var gadiities ka tevi vienkarshi ......

 

P.S. iesaku parbaudiit domena pieejamibu ne tikai *.NIC bet paskatiities Lursofta vai neeksistee firama ar taadu nosaukumu ...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...