anonīms Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Visu laiku viss bija kārtībā, bet tad pēkšņi notepad++ nobruka un noburkušo failu nomainiju ar jaunu. Tagad notepad++ rakstot kaut kur burtu ar garumzīmi (piem ā Ā), tajā vietā parādas - Kāds zina, kas par vainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Es gan nezinu vai tas ir ar garumzīmēm saistīts, bet pamēģini iekš View -> Show all characters atķesēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted March 4, 2008 Author Report Share Posted March 4, 2008 Tāpat nerādas ;[ Lab neko darīt, jāpāriet uz kaut ko svaigāku... :] Iesakat kādas pārlūkprogrammas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Iesakat kādas pārlūkprogrammas. ko ? firefox, opera, ie, safari ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted March 4, 2008 Author Report Share Posted March 4, 2008 :D sorry, biju domājis kodu redaktorus. Nu nekas, dabuju jau notepad2 :) strādāšu ar to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maris-S Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Es pavisam nesen pārgāju uz eclipse, tāds bremzīgs, bet man patīk, php kodēšanai ļoti laba programma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Esmu labas lietas dzirdējis par Komodo edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Es nez moš ar šito iebraukšu auzās, bet ja tev windows man ar sākumā ne Notepad, World Pad, Notepad++ un citi redaktori neatpazinā garumzīmes un nerādīja tās. Es izdarīju pašu elementārāko uzliku kā pamat valodu Lv. Tad uzreiz viss sāka strādāt uz visiem redaktoriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_01 Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 (edited) Tev vajag darīt sekojoši: Format -> Encode In UTF-8 tad visu nomainīt tā kā vajag, saglabāt un viss strādās! ;) Vēl vari darīt tā: Atrod pareizo failu, kur viss ir ok, nokopē piem no web pārlūka to txtu, kuru vajag atver jaunu failu, viņam uzliec Format -> Encode In UTF-8 un Ctr+V -> Save Edited March 6, 2008 by d_01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted March 6, 2008 Author Report Share Posted March 6, 2008 d_01, to nu takā pats jau biju mēģinājis.. BTW, visas problēmas sākās, kad sāku čakarēties ap valodu :] (rakstiju lang skriptu lv/ru) un pēc tam arī šis notika. Lab, liekas mierā. Pagaidām ar notepad2 ņemos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 (edited) http://sourceforge.net/forum/forum.php?thr...forum_id=331754 +Jāizmet no plugins mapes plugins: HexEditor.dll - tas esot tas, kas visu bojā. Edited March 7, 2008 by Aleksejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts