Jump to content
php.lv forumi

d_01

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

d_01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mobilly (www.mobilly.lv) ir uzņēmums, kas nodrošina autostāvvietu un citu pakalpojumu apmaksu ar mobilo telefonu. Mobilly pakalpojumus izmanto jau vairāk kā 45 000 klientu. Šobrīd mēs meklējam komandas biedru ar labām zināšanām par PHP un MySQL, kurš varētu turpināt attīstīt esošo platformu un pievienot aizvien jaunus pakalpojumus, lai Mobilly būtu noderīgs visiem mobilo telefonu lietotājiem. Šis cilvēks būtu atbildīgs par sistēmas tālāko attīstību! Būtu vēlams, lai Tu pārzinātu arī Linux, Apache, SVN, Database engines un WEB services. Ja Tevi ir interese un pārzini to, kas nepieciešams Mobilly, dod ziņu uz [email protected] un mēs labprāt ar Tevi satiktos un aprunātos klātienē! Alga līdz 900 Ls (neto)
  2. jap. Tnx. Šis laikam ir tas kas man ir vajadzīgs: So never trust floating number results to the last digit, and never compare floating point numbers for equality.
  3. Kā jums šķiet, .ini failā norādot precizitāti var ko labot?
  4. Atņemšana arī ir saskaitīšana, tikai ar negatīvu skaitli. Kas ir IMO? Man ir nepieciešama precizitāte 0.6f Es saprotu to, ka noapaļojot šo rezultātu (8.1000000000004) kaut vai līdz 8cip aiz komata rezultāts būs pareizs. Bet negribētos uzticēties uz šo vienu gadījumu, ka viss būs ok vienkārši taisot round($a) * 10^X, atņemt un tad / 10^X. Jautājums ir sekojošs. Kā lai pasaka php lai viņš izmantojot savus resursus papūlētos izrēķināt šo pareizi?
  5. Kapēc saskaitot šos rodas 8.1000000000004 ? echo 2562.3 - 2554.2; // = 8.1000000000004
  6. d_01

    explode neder

    varbūt ir vērts meklēt pēc vārda "reiz" vārdus, kuriem galotnes sakrīt ar personas vārda iespējamajām galotnēm. Un pirmaie (1-3) vārdi, kuri iekļaujas līdz tiek atrasts iespējami pareizais (vai kā savādāk, līdz beidzas) arī tiek iekļauti personāša vārdā. tas varētu strādāt ar papildus kādiem meklētājiem, ja tie nenostrādā ideja kas ienāca prātā.. varbūt noderēs
  7. d_01

    POST header()

    Paldies par atsaucību! bet cik zinu, tad curl izpilda pieprasijumu, bet pašu lietotāju ar pārlūkprogramu neredirektē nekur. ok.. ja šitais neiet cauri, tad kā varētu savādāk to pašu problēmu atrisināt., bez šitā visa (protams neatsakos arī no šī risinājuma) kā lai izveido darbību: lietotājs spiež iet uz citu lapu un kad viņš to nospiež, pie viena arī nostrādā logout, kurš izpilda session_destroy(); unset($_COOKIE); viens kas uzreiz prātā -> ajax.. bet tas nav vēlams,. noteikti ka var kā savādāk.
  8. d_01

    POST header()

    šito variantu jau mēģināju. diemžēl arī ar otro piegājienu nenotiek kā gribēts. izmēģinājos visādi. un cik nu es saprotu ir tas ka pārlūkprograma Content-type: application/x-www-form-urlencoded\r\n uztver kā kaut ko kas ir kaut kā jāatver. un ja nevar atvērt tad uzreiz piedāvā saglabāt kaut kur. v3rb0 laikam pareizi runā, ka tas ir tas kas sūtas prom, bet ne pretēji
  9. d_01

    POST header()

    pirms nosūtīt uz citu lapu vaig iziet cauri logout.php. uz logout.php nosūtas masīvs, kurā ir lauki tālākam POST submit. Ja lietotājam nav javascript, tad ar js submit() nedrīkst, jo tad viņš vispār nekur nenokļūs. vaig lai strādātu bez js
  10. d_01

    POST header()

    Paldies marci par atbildi! Jā, ar http_post_fields() POST notiek + content URL lapai es varu dabūt bet kā lai aizsūta pašu lietotāju uz turieni.? jo šādā veidā lietotājs paliek manā pusē echo http_post_fields('http://saite.lv' , array('a' => 1, 'b' => 2));
  11. d_01

    POST header()

    Sveiki! Es vēlos redirektēt lietotāju ar POST datiem uz $URL neizmantojot <form> submit`u. Ja būtu nepieciešams izmantot GET, tad būtu lietojis <? header( "Location:".$url."?a=1&b=2"); ?> Jautājums: Vai var nosūtīt POST vērtības izmantojot to pašu header() ? un ja var, tad kā? un ko Jūs man ieteiktu ? Varbūt <form method='POST'> javascript myform.submit() nav ne vainas :? Paldies!
  12. d_01

    Saglabāt kā

    Jēga ir tāda, ka to var izdarīt!
  13. d_01

    Saglabāt kā

    Tiku galā! Izrādās šito jau kkad esmu risinājis :) tikai piemirsies bija :) Tātad: taisam pirmo failu kurā ir forma fails_1 <form name="" action="save_to_file.php" method="post"> <input type="hidden" name="data_to_file" value="<?php echo $data_to_file; ?>"> <input type="submit" value="SAGLABĀT!"> </form> un šitais bliež visu ko vien vajag: save_to_file.php <?php header("Content-type:application/octet-stream"); header("Content-Disposition:attachment;filename=fails.txt"); header("Pragma:no-cache"); header("Expires:0"); echo $data_to_excel = $_POST["data_to_file"]; ?> Vai nu ļauj saglabāt kur un kā vajag, vai pat atvērt uzreiz 8)
  14. d_01

    Saglabāt kā

    Skaidrs! Paldies!
×
×
  • Create New...