K|NG Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 Nu nu, ja var pie avatar ielikt SWF failu tad es iekš SWF var ielikt redirektus un citus skriptus :wacko: Link to comment Share on other sites More sharing options...
laacz Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 Ieliec. Un tu nebūsi laimīgs ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
K|NG Posted February 18, 2003 Author Report Share Posted February 18, 2003 Ieliec. Un tu nebūsi laimīgs ;) Par laimi es pats zināšu! Bet ja tajā flash(swf) failiņā ielikt kaut vai Get Url ar redirektu uz pašu un vēl arī kādu zolīdu muzāriņu? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
laacz Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 Ja tantei būtu riteņi :) Nevar visu automatizēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K|NG Posted February 18, 2003 Author Report Share Posted February 18, 2003 Ja tantei būtu riteņi :) Nevar visu automatizēt. Joki tik prātā vien! Izdzēs, lai nevar pievienot SWF failus i sjo? kurtur lai nelasa tādu failu vai? Labi, es sāku gatavot avataru :D ar muzāriņu ko? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLynX Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 Joki tik prātā vien!Izdzēs, lai nevar pievienot SWF failus i sjo? kurtur lai nelasa tādu failu vai? Labi, es sāku gatavot avataru :D ar muzāriņu ko? :) a mees ienjemam zemo startu attieciigaas pogas spieshanai B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 Principaa kas tad liedz arii externaalaa .gifaa/.jpgaa sabakstiit tuftu? Tad avatari (no ext linkiem) ir jaaizliedz vispaar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest noisex Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 Nesens piemers woid.jpg -lai ari primitivs lidz bezgalibai ar savejo VBS scriptu ar telnetu uz micrsux lapu, bet anyways citos cilvekos tas izraisija izbrinas un shausmas..anyways KING me ari var sapist ko tik velas, galvenais jautajums cik ilga laikaa un kaa, lai ari protams uz visiem commentiem var safichot baigos filtrus, tie tomer nebus 100% garantija uz visu, kas ienak daziem labiem idiotiem prataa Link to comment Share on other sites More sharing options...
capsx Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 Nesens piemers woid.jpg -lai ari primitivs lidz bezgalibai ar savejo VBS scriptu ar telnetu uz micrsux lapu, bet anyways citos cilvekos tas izraisija izbrinas un shausmas..anyways KING me ari var sapist ko tik velas, galvenais jautajums cik ilga laikaa un kaa, lai ari protams uz visiem commentiem var safichot baigos filtrus, tie tomer nebus 100% garantija uz visu, kas ienak daziem labiem idiotiem prataa vai tur gadienaa vienkaarshi nebija uzlikts ka jpg kaa html parseejas :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest noisex Posted February 18, 2003 Report Share Posted February 18, 2003 nu bet protams :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts