Mikijs Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Nezinu vai atbildēsiet uz šo rakstu, bet lūgums ir sekojošs : Pastāstiet par to kur Jūs strādājat?; vai esat apmierināts ar savu darba vietu?; kāda ir bijusi Jūsu lielākā peļņa?; kāds bija Jūsu primais izveidotais skripts?; kuru valodu pārzinat labāk par php?; no cik gadiem Jūs programmējat?; vai esat arī Dizaineris?; vai cilvēki Jums pārmet ka sēžat tikai pie PC?; vai jums ir portfolio web-lapa? (adrese)? - Būšu pateicīgs par informāciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 1) Par specifisku administratoru specifiskā iestādē 2) Jā 3) Neatbildēšu 4) <?php phpinfo(); ?> 5) Latviešu ;) Bet nu PHP laikam pārzinu vislabāk no programmēšanas valodām (Vēl Pascal, C, Perl utt) 6) Sāku mēģināt ~13 gados 7) Nē, bet dažreiz dzīve piespiež 8) Nē, jo nesēžu tikai pie PC 9) Nē, bet taisos ieviest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) Kam tev šo informāciju ? Bet nu labi, nav jau grūti: 1) Web izstrādes kompānijā ;) 2) Jā 3) - 4) Neatceros, droši vien kaut kas ļoti vienkāršs. Tipa varētu būt include() vienu html otrā. 5) Man liekas, ka nevienu. JS vēl diezgan labi pieprotu. 6) Hmm, no apt. 20. 7) Nē, kaut gan pašā sākumā "piespiedu kārtā" ar to arī nodarbojos :) 8) Reizēm (kaut gan nesēžu tikai pie pc) 9) Nē. Edited January 23, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 šī informācija man vajadzīga priekš manis paša, jo ceru strādāt c4.lv šodien uz turieni dodos un gribu pārskatīt pāris lietiņas no citu cilvēku dzīves =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Zinot tavu pieredzi, neceri. Tas ir nopietns kantoris. Un jēgas tev no šitās anktēšanas informācijas pilnīgi nekādas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Neredzu īsti sakarība starp tevis uzdotajiem jautājumiem un darba interviju c4 kantorī. Tas ir - neredzu, kā mūsu atbildes uz tevis uzdotajiem jautājumiem varētu jebko ietekmēt tavā darba intervijā (vai arī darba gaitās). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 bet es gribu mācīties un uzskatu ka manu pieredzi tu nezini, es gribu vienlaicīgi mācīties un tanī pašā laikā arī kko darīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 un uzskatu ka manu pieredzi tu nezini Protams, ka vari uzskatīt, bet pieļauju, ka 50% php.lv/f jūzeru-veterānu uzreiz redz cauri cilvēkam pēc viņa postiem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 spienemsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Pilnīgi piekrītu Delfinam. Mikij, tu vari vienlaicīgi mācīties un tajā pašā laikā kaut ko darīt.. Bet dari to priekš sevis, nevis bojā darba devējam nervus ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 un šos jautājumus tev atsūtīja c4.lv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 nee sos jautajums nesutija c4, man sie jaut bija svarigi prieks manis pasa.. Un ja nav saprasts, tad es gan macos, gan gribu kko dariit par to pasu temu par kuru macos =/ ok .. aizmirsatat °_° .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Blanking memory... ... ... ... Memory blanking complete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 =/ ... topic closes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts