Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

bet padomaajat... ja vot piemeram es tagad samaksaju..un man uztaisa..un tad Tu samaksaun Tev uztaisa..to ko tu veelies...

mes izterejam naudu...bet nav vieglak..un labak ja mes palidzam viens otram... (ta ir Ekonomika(vel no skolas aceros))!

Posted

kheh... ar naudu man nav grutibas..bet es nemetaju naudu pa labi ...pa kreisi...

jo ja var palidzet viens otram..kapet tad ta nedarit... man piemeram nav gruti palidzet..un nekad nav bijis...

Posted

Te jau visi tev ir palīdzējuši, tikai tu to nevēlies pieņemt un prasi visu gatavu...

Posted

Vebers - bet skaties... Tu piemeram man paprasitu ..lai palidzu ar flash..vai photoshop...

es tachu tev nestastitu ka .u.t.t.

bet gan iedotu gatavu..lai tu pats vair saprast..ka es to dabuju..gatavu..un ja tad nesaprastu..tas censtos paliidzeet...

Posted

Nu ja ka laikaa...

bet skaties mes te sarakstamies cik stundu...

pa sho laiku..Jus jau butu palidzejushi man ..un es ja vajadzetu Jums...!

par to es runaju..ka ne vienmer viss ir jadara..taa kaa vienemer..ja tagad katrs makasatu viens otram..un nekad nepalidzetu... tad ta vairs nebutu dzive..tad visiem butu vajadziga tikai nauda...

Posted

Kristabs - ew bet toch liekam talonus..un dzersim.. :) :D

da labi.. kads komunisms... ja tas butu obligaati.tad butu savadak..bet es jau nevis tur saku..dab\vai palidizat..bet gan ka cilveks ..pret cilveku... paludzu vai tiesham nevar izpalidzet...

Posted

skrach, man liekas, ka bija viens labs teiciens. Neatceros gan kā viņs skanēja, bet doma bija šāda:

Ja tev liekas, ka tevi neviens nesaprot utt, tad varbūt problēma nav nevis tajos citos cilvēkos, bet gan tevī pašā ?

• Create New...