Aleksejs Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ņemot vērā šīs dienas aktīvās tēmas: http://php.lv/f/index.php?showtopic=8975 http://php.lv/f/index.php?showtopic=8974&hl= Iesaku izveidot sadaļu: Meklēju mentoru/skolotāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ha-ha cik smiekligi.. :) :D :D :D kad Tev vajdzetu palidzet sakara ar dizainu... tad tu ta nerakstitu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Tad visticamāk viņš būtu gudrāks un samaksātu cilvēkam, kas ir dizaineris un viņa vietā izveidotu dizainu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 bet padomaajat... ja vot piemeram es tagad samaksaju..un man uztaisa..un tad Tu samaksaun Tev uztaisa..to ko tu veelies... mes izterejam naudu...bet nav vieglak..un labak ja mes palidzam viens otram... (ta ir Ekonomika(vel no skolas aceros))! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Un ja nu ir jau pazīstams labs dizaineris ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 skrach, tā nav ekonomika. Tā ir ubagošana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 kheh... ar naudu man nav grutibas..bet es nemetaju naudu pa labi ...pa kreisi... jo ja var palidzet viens otram..kapet tad ta nedarit... man piemeram nav gruti palidzet..un nekad nav bijis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Te jau visi tev ir palīdzējuši, tikai tu to nevēlies pieņemt un prasi visu gatavu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Vebers - bet skaties... Tu piemeram man paprasitu ..lai palidzu ar flash..vai photoshop... es tachu tev nestastitu ka .u.t.t. bet gan iedotu gatavu..lai tu pats vair saprast..ka es to dabuju..gatavu..un ja tad nesaprastu..tas censtos paliidzeet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Es samaksātu kādam kas man to uztaisīs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ne jau naudā fiška, bet laikā. pie miljona var tikt arī lasot pudeles, tikai cik gadus tas prasīs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Nu ja ka laikaa... bet skaties mes te sarakstamies cik stundu... pa sho laiku..Jus jau butu palidzejushi man ..un es ja vajadzetu Jums...! par to es runaju..ka ne vienmer viss ir jadara..taa kaa vienemer..ja tagad katrs makasatu viens otram..un nekad nepalidzetu... tad ta vairs nebutu dzive..tad visiem butu vajadziga tikai nauda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 skrach, tas jau ir komunisms nevis normāla ekonomika :) Es Tev, Tu man, tad saliksim talonus kopā un vakarā dzersim šņabi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Kristabs - ew bet toch liekam talonus..un dzersim.. :) :D da labi.. kads komunisms... ja tas butu obligaati.tad butu savadak..bet es jau nevis tur saku..dab\vai palidizat..bet gan ka cilveks ..pret cilveku... paludzu vai tiesham nevar izpalidzet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 skrach, man liekas, ka bija viens labs teiciens. Neatceros gan kā viņs skanēja, bet doma bija šāda: Ja tev liekas, ka tevi neviens nesaprot utt, tad varbūt problēma nav nevis tajos citos cilvēkos, bet gan tevī pašā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts