skrach Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Labdien! Naku pie Jums pec palidzibas mekleju kadu iespeju ka varetu uztaisit virtualo naudu ieksh savas majas lapas! piemeram: lietotajam ir savs profils un vinjam rakstits( Uz konta ir 0.00 ls), tad vinjsh nosuta sms un sanjem piemeroto virtualo naudu ar kuru vinjsh par pirkt to ko velas! piemeram vinjsh nosuta: (pro 123) un tad vinjsh sanjem 0.35 sant. uz sava konta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Un kas nav skaidrs ? Tev mob. nr. ir jau izveidots ? Sazinies ar pakalpojuma sniedzēju un noskaidro kā tu vari ievākt iesūtītos sms. Kad ievāc, tad apstrādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 - Piesakies pie kāda no sms palkalpojumu piedāvātājiem. - Saņem sms un papildini cilvēka kontu par attiecīgu summu (updeitojot DB, vai arī kādu citu vietu kur glabājas lietotāja dati.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Atļauja pašam veidot norēķinu sistēmu, kas darbosies Latvijas Republikas jurisdikcijā, ir jāsaņem un jāsaskaņo ar FKTK, manuprāt. Par maksas pakalpojumiem ik pa laikam forumā ir uzdoti jautājumi... Pameklē pēc atslēgas vārdiem mikromaksājumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 nu ka es slegshu ligumu ar http://esteria.lv pamata njemu 4 ID kodus.... un virtualo banku man pasham ir jataisa...bet ka tur isti ir ar to banku... cik noprotu parak gruti nevajadzetu but! tikai es vel nekad neesmu tadu taisijis un tapec nezinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ja tev tā banka darbosies tikai priekš sava saita, tjip lietotājam ir savs maciņš kuru viņš papildina ar sms palīdzību un pēcāk iegādājas pakalpojumus tavā lapā, tad cik zinu nav jāsaskaņo ar FKTK. Bet ja tas darbosies globāli, piemēram, kā inauda.lv tad gan. Tas ir vienkārši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 Ja tev tā banka darbosies tikai priekš sava saita, tjip lietotājam ir savs maciņš kuru viņš papildina ar sms palīdzību un pēcāk iegādājas pakalpojumus tavā lapā, tad cik zinu nav jāsaskaņo ar FKTK. Bet ja tas darbosies globāli, piemēram, kā inauda.lv tad gan. Tas ir vienkārši... Stradas vienakrshi ka macinjsh... bet ka to realizet?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Kad tu ievāc no tiem mob pakalpojumu sniedzēja īszinju (vai arī viņi tev viņu nosūta, nezinu kā tas notiek, bet nav svarīgi). Nopārsē tās saturu un ievieto datubāzē, piesaistot attiecīgajam lietotājam. Kur problēma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) Kādā ziņā kā? tabulās glabās datus un viss. Users [userid,...] MyBankTable [account_id,balance_mst] (lai vairakus kontus, citi iestatijumi) MyBankTrans (transakcijas +/- amount, datums, laiks, avots, txt un t.t.) Vēlāk pie katras transakcijas rēķini bilanci un atjauno konta bilanci (kešošana) Te ir tā retā reize, kad nāksies pielietot ttsbegin/ttscommit/ttsabort ======= Konti accout_id name balance_mst ------------------------------------------------- konts_1 mans konts +1.15 Darbības accout_id amount_mst date/time txt source ---------------------------------------------------------------------------------------------- konts_1 +0.35 .... SMS iemaksa sms konts_1 -0.20 .... jaunas galerejas izveide konts_1 +1.00 .... HANSANET iemaksa hansanet Edited January 22, 2008 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 viss jau butu ljoti labi ja vien es to visu perfekti saprastu! varbut kads zin kadu gatavu kodu... vai kaut ko tamlidzigi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Loģikas nekādas, skriptu bērns... Samaksā kādam un tev uztaisīs... Zini, ja tev šādi jautājumi rodas, tad varbūt sāc ar to, ka apgūst php un sql pamatus. Vai arī noalgo, kas to visu darīs tavā vietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 nu skaidrs... tad vien pasham jatiek gala.... es jau neprasu lai man visuuz paplaates pasniedz... es paludzu lai kads palidz... varbuut vienakrshi kadam ir kads scripts un vinjsh var padalities ar pieredzi! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) es jau neprasu lai man visuuz paplaates pasniedz... ??? varbut kads zin kadu gatavu kodu... vai kaut ko tamlidzigi??? Edited January 22, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Pēc rakstītā neizklausās, ka nevēlētos visu kā uz paplātes. Pieredzē padalījās, ja nemaldos tad visi. Vēlreiz paskaties Delfins postu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 Delfins liels paldies.... jau kaut ko saku saprast... vismaz ko man vajag panakt... khmm... taagd tik realizeet... Vebers es tiesham Jums neludzu uz paplates man pasniekt... vienakrshi es pats visu macos.. esmu dizainers... un php pats macos... un tapec vieglaak ir iemacities ... ja pasaka aptuveni kodu... tad es varu njemt kodu un parveidot..un maciities jeegu..un visu parejo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts