mounkuls Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Nu johajdi! Ka minimums neuzradiji problemu kada Tev ir..... un vel shaibu meta... Tas, ja kadam te vajag atrisinat ko konkretu, cik pamaniju(pats nesen tikai te saku piedalities), nav problema parasti, palidz. Tev zin ta nostaja tada...mmm... Man vajag statistiku.... galigi jau ofigel? Man vajag piemeram Kirila agrako skriptu sms, pofig ka tas neshance tagad:) Forums ir pamata par PHP, jauta ko konkretu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 Lūdzu nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs Var arii savadaak.. :) Var kaads luudzu paliidzet uztaisiit statistiku vajag visitor.php ( jabut user_photo, user_id, time)..... un buutu labi ja vinjsh pl. 00:00 tasiitu reset... man pamats ir... man rada cik ir apskatiijushi bet nerada kas ir apskatijis... vajag tikai sho to pamainit bet man SQL ipashi nav zinaashanas..un tadas php ari nav.. varu tikai sikumus uz php.. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 vajag visitor.php ( jabut user_photo, user_id, time)..... un buutu labi ja vinjsh pl. 00:00 tasiitu reset... man pamats ir... man rada cik ir apskatiijushi bet nerada kas ir apskatijis.. vajag tikai sho to pamainit bet man SQL ipashi nav zinaashanas..un tadas php ari nav.. varu tikai sikumus uz php.. :( Nu ar to laikam ari vajadzeja sakt..... Par to lai reset taisitu 00:00...vai to maz vajag tieshi 00:00? Normali bez cron to taisa ta ka pirmais lietotajs kurs apmekle lapu pec 00:00 ari reseto visu. man rada cik ir apskatiijushi bet nerada kas ir apskatijis.. Nu te palidzes lietotaja identifikacija+laiks+IP+browser+sazinkas_vel. Vispar iesaku visus notikumus lapa saistit ar laiku, tas atvieglos jebkuru hronologisku notikumu meklesanu un atradisanu meklejot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 Lūdzu nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs khhmm...doma laba... tikai vot kaa to iistenot... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghenis Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Prasti un vienkārši Pie ielogošanās uztaisam sesijas mainīgo userid. tabula visits id | user | visitor | time Un pie apmeklējuma ievietojam tabulā atbilstošās vērtības Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 Lūdzu nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs vari ludzu SQL kodu uzrakstit...jo ar php es veel tiktu galaa, bet ar SQL netikshu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 kas tur ko netikt galā, ieej googlee ieraksti kaut vai create table un paskaties rezultātos kur ir tieši kvēriji tamlīdzīgi un pielāgo tos savām tabulām. Ja gribi arī iemācīties rakstī no nullītes tad vajag paskatīties šādas lietas: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/create-table.html :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts