Jump to content
php.lv forumi

Bloķēt lapu


*jancis38*

Recommended Posts

Hako: maini css klašu definīcijas un pēti izmaiņas uz katra browsera līdz attēlojas uz visiem vienādi :) Vismaz es tā daru. Internetā var atrast arī tutoriāļus ar info, ko IE nočakarē un kā atrisināt biežākās problēmas.

 

Vienkārši IE neievēro ļoti daudz standartus un attēlo savādāku rezultātu nekā citi browseri. Es patiešām ceru, ka tas, ka beidzot IE 8 iziet acid 2 testu nozīmē, ka viņi labosies un atvieglos izstrādātāju dzīvi nākotnē, jo pašlaik, manuprāt tiek bezjēdzīgi tērēts laiks uz IE untumiem gan css, gan js.

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, bet jautājums tev! Tu nobloķēsi IE, jo itkaa Bugi metās, bet vai esi pārliecinājies kā tava lapa izskatās uz Safari? Opera? Konqueror? 3 dažādas sistēmas, un noteikti tava lapa kaut kurā brīdī nestrādās pareizi! Vai nu arī būs dažādi [iespējams maziņi] izskata traucējumi! Pat cik paprovējis esmu, mozilla uz linuxa lapas parāda savādāk nekā uz windows k-gan itkā viens un tas pats pārlūks!

 

Un jautājums, vai nav vienkāršak iziet vēlreiz cauri kodam, iespējams atteikties no kāda maza izskata knifiņa un tā lai iet uz visiem browseriem?

Link to comment
Share on other sites

aldi, vairumā gadījumu jums ir taisnība - jātaisa tā lai darbojas uz jebkura pārlūka. Nav taisnība tajā brīdī, kad sākas runa par organizāciju iekšējās lietošanas lapām, kuras var daudz intensīvāk izmantot uz konkrēto pārlūku balstītās tehnoloģijas. Nu, piemēram, uzrakstīts īpašs FF plugins, lai strādātu ar klientu datu bāzi. Tādā gadījumā, lai tas "lietotājs vulgaris", kurš neprot atšķirt pārlūkus nezvanītu uz palīdzības dienestu bļaudams, ka atkal nekas nestrādā - tiek izmantoti šāda veida ierobežojumi.

 

Bet šis nav tas gadījums, kad vajadzētu ierobežot, manuprāt.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...