supernova Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 ir doma adminu postošanas lapu uztaisīt, līdzīgi kā forumos... kad tiek nopoustots, tad izskatās šādi, tam būs savs, atsevišķs freims no menu u.t.t. css borderi, bet kā uztaisīt lai būtu ar visām malām tas borderis?? vai ir gatavi taadi skripti, un kur var atrast tutoriāļus šai lietai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 http://www.google.lv/search?q=css+borders+rounded+OR+round Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 nefiga nesapratu... tev freimam malas vajag? uzliec bildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
supernova Posted January 1, 2008 Author Report Share Posted January 1, 2008 nefiga nesapratu... tev freimam malas vajag? uzliec bildi nee, man vajag zinaat kaaaa uztaisit to post formu adminiem, un kaa db nokonfigureet lai tur saglavajaas visi encrypted passwordi ut.t. un tad man vajag loginu, :/ un tie borders pashaas beigaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghenis Posted January 1, 2008 Report Share Posted January 1, 2008 (edited) Kāds CSS sakars ar PHP OOP ? Edited January 1, 2008 by Ghenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 sāc kaut ko taisīt, tad jau redzēsi kur kas nesanāk un tad jautā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 nee, man vajag zinaat kaaaa uztaisit to post formu adminiem, un kaa db nokonfigureet lai tur saglavajaas visi encrypted passwordi ut.t. Wtf? Neko nesapratu. Nezini, kā uztaisīt post formu? Un nezini, kā datus saglabāt datubāzē? Sāc mācīties php. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts