martins256 Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Tātad vēlētos uzzināt kādus mobīlos izmanto programmētāju tauta... izmantojat visus tos mesengerus (skype, msn...) ? kā ir ar web lapu pārlūkošanu ? wlan ? ja izmanto wlan, kādas ir tā iespējas, kādi attālumi no pieejas punkta, kāds ātrums ? rss ? vai pilns wqerty dod daudz klāt ? vai liels ekrāns ir vajadzīgs ? kādus vēl papildus softus instalējat ? kā ir ar neta ātrumu Latvijā (gprs, edge, 3g) - pietiekams, vajag kko labāku ? ------------------------------ man personīgi tagad ir SE k750i, bet skatos uz nokia e61i pusi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Sony Ericsson W880i, bet izmantoju to tikai zvanīšanai un sms. Patīk, ka plāns un neizskatās, ka kabatā ir baigais klucis. Bet fleimīgs topiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghenis Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Nokia E50-2 . Vienīgais trūkums - nav WiFi un sanāk diezgan labi samaksāt par GPRS. Pieinstalēts tikai Autolocker un Putty. Izmantoju iebūvēto Email klientu. Nepatīk QWERTY klaviatūras telefonos, jo tad telefons ir pārāk liels un neparocīgs. Tad labāk touchscreen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinatnieks Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Siemens CF75 - tikai zvanīšanai un sms Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted November 3, 2007 Author Report Share Posted November 3, 2007 ar to touechscreen rakstīšana nav vēl lēnāka kā ar parastajām pogām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveks Posted November 3, 2007 Report Share Posted November 3, 2007 Nokia 3310, un neko vairāk neprasās mobilajam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghenis Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Cik esmu lietojis Windows Mobile saimes produktus - ir pat ātrāk. Tiesa, uzrakstīt neskatoties uz klaviatūru nevar. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Nokia 5140i. Jo tas ir neiznīcināms un absolūti uzticams pat džungļu vidū ar puslīdz precīzu kompasu. ````, tas ir telefons, nevis portatīvais, tāpēc tur nevajag ne advancētu browseri, ne uuberekrānu, kurš 3x vieglāk ir salaužams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Analgiins Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Samsung Z230 - gribējais kaut ko smuku, salokāmu un ar 3G. Bet šķiet mainīšu uz Nokia, jo LMT savienojumā ar Nokia ir vislabākā zona Latvijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Baigi sievišķīgais tas samsungs, Analgiin :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Nokia 1100 [vai cita 11 nokia, iisti nezinu], nav ne wap, ne kraasaina ekraana, ne citu fiiicu, bet izturiigs paties ir :) neredzu jeegu no mobilaa, ja man uz muguras somaa ir portatiivais :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 ViszinisA, tu portatīvo liec pie auss un zvani ? :) Man personīgi liekas bērnišķīga šitā snobošanās, ka vot mobilie ir domāti tikai zvanīšanai, un ka krāsainie displeji saks, un kam vispār vajadzīgas kameras u.t.t. (ViszinisA, tas nav attiecībā uz tavu teikto). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Kad ir plānots Eiropā, jeb tieši Latvijā palaist iPhone? Vot, to gan es vēlētos iegādāties :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Es zinu, ka tuvākajā laikā ir plānots palaist iphoni iekš UK (un varbūt vēl kādām Eiropas valstīm), bet Latvijai, man šķiet, tāds datums vēl nav noteikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViszinisA Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 MakaTaNaw iPone tak beigaas sanaak nospaidiit visu ekraanu un shis ir visu laiku netiirs... kaa tu taa ar netiiru mobiilo staigaasi? andrisp tas par to jeegu no mobiilaa bij domaats par e-pastu apskatiishanu, sedeeshanu netaaa utt... nevis par zvaniishanu un es nelieku PC pie auss ;p bet tas vareetu izskatiities reciigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts