marcis Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Ir lieta sekojoša. Vajag kautkā nebūt submitot formu pārlādējot lapu. Kā to varētu panākt?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 ja domāji "nepārlādējot lapu", tad neredzama iframe, vai foršāk ar ajax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 cik esmu novērojis, tad submitējot formu, lapa pārlādējas "pati no sevis" :). Vai arī pastāsti precīzāk, ko tev vajag ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted August 8, 2007 Author Report Share Posted August 8, 2007 lieta tāda, ka lapa ir diezgan nopietna, kur gļukiem nevajadzētu rasties, un pieņemsim lietotājs pilda formas laukus, taču tad izdomā, ka viņam vēl kautkas bija jāapskatās, tad nu viņš aiziet apskatās un kad nāk atpakaļ skatās, ka visa super garā forma atkal jāsāk pildīt no jauna! hujova. ir kādas iespējas submitēt formu (vai nesubmitēt?) neuzspiežot uz pogas submit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Var ar javascript. Bet nu man liekas, ka tu tagad mēģini risināt problēmu, kas neeksistē (lasi - nav svarīga). Lietotājam pietiks prāta, lai saprastu, ka ja viņš atvērs citu lapu, tad aizpildītā forma vairs nebūs pieejama. Viens gan - ja tu vēlies aizsargāties pret datu zudumiem pārlūka kāršanās dēļ vai ko tamlīdzīgu, tad gan šī lieta varētu noderēt. Atceros laacz'am bija JS skripts, kas formu pieseivo klienta pusē kukijos. Tipa persistenta forma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 jep, es arī atceros: http://laacz.lv/blog/2003/04/29/formas_sat...vs_javaskripta/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted August 8, 2007 Author Report Share Posted August 8, 2007 Paldies, tieši tas kas vajadzīgs. Bet nu man liekas, ka tu tagad mēģini risināt problēmu, kas neeksistē (lasi - nav svarīga). Piekrītu. Taču darba devējam ir svarīgi, turklāt savs vārds arī jāpaspodrina ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts