kechums Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Sveicinaati, biedri! Ir viens taads jautaajums - Ja ir pieeja uz FTP servera, vai ir iespeejams pa jaunu uzlikt datubaazi? Ceru, ka sapraataat ko es no jums gribeetu izdabuut, varbuut es esmu muljkjis, jaa, es atziistu, no shiim lietaam shvaki ko saprotu, bet ceru, ka kaads atsauksies! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Ko nozīmē "uzlikt datubāzi"? Uzinstalēt datubāzes serveri? Izveidot jaunu datubāzi? Importēt datubāzes datus? P.S. pacenties izdomāt turpmāk sakarīgus topika nosaukumus. Šoreiz pievēršu acis. http://catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kechums Posted August 5, 2007 Author Report Share Posted August 5, 2007 Paldies, jau atradu risinaajumu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 bubu, turpat nav svarīgi ko viņš domāja, jo skaidrs, ka caur FTP to nevar. Ja nu vienīgi tikai kaut kādu datubāzēs instalāciju vai sql dampu uzkopēt. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GedroX Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 A kā var caur skaipu pārinstalēt vindouz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 andrisp, vaitad nevar, ja ir pieeja mysql/data/ mapei un ir *.myi, *.myd etc. faili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Var, bet tas ir neportabli un nedroši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Kādā ziņā nedroši? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Pamainīsies MySQL servera versija un [iespējams] nekādi uzkopētie faili vairs neies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts