samss Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 (edited) Vai kaads buutu ar mieru man paliidzeet paskatiities kas ir noticis ar PHP5 uz mana servera kas darbojas uz Freebsd 6.1 http://purvciems.no-ip.com/test/ Edited July 31, 2007 by samss Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Nepareizi sakonfots apacis. Domājams, ka vispār neesi piekonfojis PHP. Skaties INSTALL failu iekš PHP instalācijas diras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samss Posted July 31, 2007 Author Report Share Posted July 31, 2007 Nepareizi sakonfots apacis. Domājams, ka vispār neesi piekonfojis PHP. Skaties INSTALL failu iekš PHP instalācijas diras. A paliidzet vari TB paskatiities es no taa neko nesaprotu man to php lika viens pazinja un vinjam ar nekaa neiznaaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 google:"how to configure apache with php" vai arii prasi konkreetaakus jautaajums. savaadaak paliidzeet gruuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Vai kaads buutu ar mieru man paliidzeet paskatiities kas ir noticis ar PHP5 uz mana servera kas darbojas uz Freebsd 6.1 A kas tev lika OS? Neskjiet ka esi vienkarshi failus parakstijis pa virsu? Kur paliek Kompilacija? P.S. Nedomaju ka pats liki Freebsd... savadak buutu pamanijis kas jadara ... --> prasi kas parlika OS Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 uzliec kādu userim draudzīgaku nixu, kaut vai to pašu "brūno pingvīnu", tur php/mysql/apache būs darbojoša paskatā out of box. lielāku drošību no freebsd diez vai dabūsiet, ja pa diviem nevarat pierunāt apachi ar php sadarboties :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samss Posted August 1, 2007 Author Report Share Posted August 1, 2007 Mjaa nu ok ir tikai probleema ka tas kas man lika arii nezina kapee nevar sajuugt PHP ar apche.... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Pastāsti, ko tu jau esi izdarījis, lai sajūgtu tos abus kopā ? Kādas rindiņas un kādos konfigurācijas failos liki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Ne jau viņš lika. Viens paziņa viņam visu lika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 Nu labi, tad lai tas paziņa pastāsta. :) Bet nu vispār sakonfigurēšana ir aprakstīta INSTALL failā (oriģinālajai pakai nāl līdzi). Google arī pilna ar instrukcijām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samss Posted August 5, 2007 Author Report Share Posted August 5, 2007 Nav man taas zinashana tik labas ieksh to freebsd :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Nu tad varbūt, ja vari, tad uzliec kaut kādu jūzrefriendlīgu linuxu. Daudzos distributīvos apache+php man šķiet ir out-of-the-box. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts