Jokers Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Kads varetu man palidzet j oes tikai nesen saku kautko taisit php un es gribu sataisit majas lapu. bet es daudz ari nesaprotu php scripta kads varetu iedot mosh kadu linku kur varetu but kada pamaciba ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 www.php.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jokers Posted July 11, 2007 Author Report Share Posted July 11, 2007 a kas vel vajag ari kaudkadu programu ka4at lai butu vieglak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Var nokačāt apt-get install mozgas Var nokačāt bērnu komplektiņu: http://www.apachefriends.org/en/xampp.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Pareizais ceļš veiksmīgai lapu veidsošanai: Vispirms iemācamies HTML Pēctam iemācamies CSS Tad jau sākam studēt JS Tikai tad sākam apgūt PHP .. un tad arī DB (pamatus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Delfins, JS var arī nemācīties uzreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
king999 Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Js nav nepieciešams uzreiz. Vēl tagad nezinu neko daudz vairāk document.write :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 document.write man šķiet vispār nevajag ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
king999 Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Tieši tādēļ nezinu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Aha.. un pēctam parādās topiki "onmouse ar php".. nu piedodiet. tuftaloģija. Kamēr lietotājs nesaprot, kas ir lapa, tās struktūru, īpašības un īpatnības, knifus... tikmēr kodēt php nav vēlams. ... Jo uzreiz sekos muļķīgi 100 posti. C++ jau arī nemāca uzreiz no pointeriem un templeitiem. Kā jebkuru citu vidi/valodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
king999 Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Man nav bijusi nepieciešamība pēc šim lietām, un ja vajadzēs, tad w3schools.com + google.lv palīdzēs :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Aha.. un pēctam vēl viens stulbs topiks: "man ir skripts1.php un skripts2.php + JS f-ja... kā to visu savienot" ... Kamēr cilvēks neizpratīs visu lietas būtību, tikmēr būs daudz jautājumu, bet ja visu dara pakāpeniski, tad viss būs ķedā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jokers Posted July 12, 2007 Author Report Share Posted July 12, 2007 Delfins HTML es jau zinu tiri normali bet CSS un JS vel nezinu ta tikai esu kautko dzirdejis !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jokers Posted July 12, 2007 Author Report Share Posted July 12, 2007 blackhalt Posted Yesterday, 11:36 Var nokačāt apt-get install mozgas Var nokačāt bērnu komplektiņu: http://www.apachefriends.org/en/xampp.html a kur tur var noka4at es nespratu ? un ta programa ir bezmaksas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Tā programma (xampp) ir bezmaksas. Vispār jau tā ir all-in-one paga, kas palīdz vienkārši uzinstallēt apache, php, mysql un droši vien vēl šo to. Un nokačāt var tajā pašā lapā. Pameklē cītīgāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts