Jump to content
php.lv forumi

Jokers

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Jokers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. paldies tas bija tieši kas vajadzīgs dabūju bildi :)
  2. nevarētu lūdz sīkāk izstāstīt būtu ideāli ja paņemtu kādu video un paraugu kādu tieši url jāņem un ka jāpieraksta, tas kas tur bija rakstīts nezinu man nedarbojās, var būt var kāds kodu tieši vienam video uzrakstīt kā tas izskatīsies ?
  3. Sveiki , es gribētu uzzināt vai var dabūt no youtube video tā video konkrēto bildi , nu piem kā youtube ir no sākuma uz spied uz bildes linka un tevi aizved pie video , vai es varu savā webā ielikt konkrēta video bildi , cerams izsakos pietiekoši sakarīgi , pats itkā meģināju bet nekas nesanāk .
  4. Sveiki , kāds var man dot padomu , kāds ir kods lai izvilktu no datubāzes jaunākos 10 ierakstus , un tad nākošos jaunākos 10 ierakstus un tā tālāk kāds var lūdz izpalīdzēt ?
  5. Es labi nezinu pie kādas valodas pieder šis scripts , man vajag tādu scriptu kad es pievienoju piem savos jaunumos 10 rakstus , tad lapas apakšā parādas lapu numerācija un uz spiežot uz otri lapu aiziet pie nakošajiem 10 jaunumiem , lūdzu palīdzat kā to var izdarīt ?
  6. tad vari man privataja aizsutie linkus no dažiem softiem ?
  7. cik varētu maksāt MMORPG spēļu top weba izstrāde ? nu tāda kā wos.lv vai xtremetop100 .
  8. Vai kāds varētu palīdzēt ? man vajadzētu scriptu kad ieej mu weba panemt uz saites balsot par serveri topa un par to noteiktam acc pieskaita paris kreditus nu kaut ka ta .
  9. es taka nesu pros sajas lietas , kas ir php moduls ? un paldies par siiko izklasatu
  10. Nu es prasu man lai saktu taisiit webu ir tikai apache jauzinstele vai vajag vel kautko ? jo es saktijis fourumu tur vel kaud ko laikam instale .
  11. es zinu ka tas nav saistic ar temu, nu bet vienalga, ko man ir vell jainstile atskaitoot apache lai taisiitu webu ?
  12. Paldies !!!! man prosta ra google vipsra nepatiik mekleet un ar eng ari ir ta ka ir :)
  13. Esmu tik tagad saciis riikoties ar php, nu tagad jau kaudko zinu par php , bet kads varetu man palidzet ka var sataisiit register un login sistemu ?
  14. Tagad man 4ista nevajag editoru par ko ir jamaksa jo par php esmu riktiigs nobs, varbut velak par naudu pirkshu editoru kad taishishu kaudko nopietnaku
×
×
  • Create New...