Grey_Wolf Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Ir tomēr jāņem vērā, ka scrollbar platums var būt atšķirīgs Aga un tad iestaasti Klientam kaapeec uz standart iskirtspeejas ir redzmss backraunds.... Nevar ja pielaagoties visiem useriem, jo arii logs var buut atverts tikai daljeeji... kaa arii uz IE var buut atverta History sleja utt.... Taa kaa tas principaa ir tukshh striids... BEt fakts paliek fakts cik taisijis lapas peec sheemas 1004 px nekad na vijushas probleemas.... Vismaz pashu bildi (dizainu ja gan jaziimee saadaa platumaa.) + Kaa jau mineju Es runaaju par STANDARTA platumu nevis kautkaadu mistisku themu.... 99% useru nemaina scrolbaru platumu... Un veel sobrid jau ir diezgan Poo cik platu njemt jo iskirtspeejas ja labu laicinju nav taas dazjas standarta --> platie monitori jau ir diezgan populaari.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) Aga un tad iestaasti Klientam kaapeec uz standart iskirtspeejas ir redzmss backraunds.... Kas ir vieglāk - skaidrot klientam kāpēc ir redzams backgrounds, vai arī stāstīt klientam, kāpēc apakšā skrolleris redzams ? Un vispār - tad taču taisa staipīgu dizainu ! Kaa jau mineju Es runaaju par STANDARTA platumu nevis kautkaadu mistisku themu.... Nav tāda standarta platuma. Tas atšķiras gan starp pārlūkiem, gan starp osēm. Edited July 6, 2007 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 A kāpēc man šķiet, ka backgrounds fonā ir norma? Ne jau velti to sauc par "background", nevis "thing you should never see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 man gan vairaak patiik staipiigs dizains (delfi un tvnets jums, man simpatizee tvnet). lielaaks chakars, bet patiikamaaks rezultaats (ja dizaineram ir sajeega par webu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 man gan vairaak patiik staipiigs dizains aga uz diviem 22" platekraana monitoriem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts