hackerman Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 A viņš vaita teica kautko, ka tu nemāki? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
localhero Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Nekada gadijuma negribeju tevi apvainot. No offence. Es vienkarsi laikam kludaini izsecinaju ja cilveks mekle manualus latviski vins nemak angliski. Jo nu kamdel meklet latviski ja angliski ir paar paareem. Es protams esmu par latviesu valodu visas dzives jomas. Pat butu gatavs piedalities php manualja tulkosanaa, kapec ne kadu mazu nodalinu butu gatavs iztulkot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 NE ok es!es vnk nezinaju konklretak kada ta gramata biju dzirdejis ka ir glujki bet no visu teikta secinu ka nav verts to meklet! P.S Link to comment Share on other sites More sharing options...
.qHb l Und0^ Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Ļoti labs --> Lynda.com.PHP.with.MySQL.Essential.Training.DVD (meklē internetā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 http://www.lynda.com/search/?q=php&btn...amp;btnG=Search Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnisr Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Ļoti laba grāmata ir "PHP - 10 minut na urok" krievu valodaa tulkota no eng. autors Chris Newman. Grāmatā apskatīts php5. Pie tam tā ir salīdzinoši par smieklīgu samaksu - 1,50ls. Atrodama 636 veikalos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillerBean Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Es pats arī PHP pamatus iemācījos no Soli pa solim.. taču tas arī bija tikai tik cik pats basic PHP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM^ Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 (edited) Jā es arī vēl to brīdi atceros. Grāmatas vidū jau sapratu, ka grāmatā kļūdaināk kodē, kā es x) Ņem -> http://www.w3schools.com/ noderēs netikai priekš PHP. Edited July 15, 2007 by eM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas ir kas Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Kas taa par graamatu??? LV Val graamata par PHP? Kkas nedzirdeets, :)) Ok, Tad vinju var kkur nopirkt? Vienk. iemest acis... Kura gada vinja ir, un kurr to var nopirkt?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalabox Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 vai nu krievu, vai anglju manuaaljus lasi, no LV valodas neko nesapratiiisi, galiiigi garaaam LV valodaa maaciiities... Reku Te skaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paraugs Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Kad ieguvu šo grāmatu savās rokās pilnīgi neko nemācēju no php. Pārrakstot, pārkopējot kodējumu nekas neizdevās un nožēloju, ka vispār meklēju, pat izprinteju to grāmatu (daudzreiz labāk patīk papīru turēt rokās, nekā no ekrāna lasīt). Šī grāmata sagandēja manas attiecības ar neiepazīto php. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts