Jump to content
php.lv forumi

Paraugs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Paraugs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paraugs

    Roboti

    Pašam jau ilgu lauku stāv mājas tas Arduino, bet neko neesmu saņēmies sadarīt, jo vienam garlaicīgi. Varbūt, ka kāds var palielīties, ko sasniedzis?
  2. Esi kaut ko dzirdējis par kodējumu?
  3. Varbūt šim kadram banu šeit un miers?
  4. Ja jau ir 24/7 kādēļ man uz FF netiek atvērta?
  5. Cik ilgi tad tika projekts no idejas rašanās brīža un cik ilgi jau pieejams cilvēkiem?
  6. Neskatījos tālāk saitē, bet vai nepietiek ar ko šādu: http://www.e-formas.lv/help/demo/
  7. Ja nav backupa, tad nekas cits neatliek ka atjaunot datu bazes teiblus pec atminas.
  8. Nezinu vai ir pareizi, bet es sāku ar Lynda.com PHP with MySQL Essential Training video pamācību. Pagaidām gan neesmu izstudējis, bet ar katru nodaļu par kripatiņu vairāk uzzinu.
  9. Kad ieguvu šo grāmatu savās rokās pilnīgi neko nemācēju no php. Pārrakstot, pārkopējot kodējumu nekas neizdevās un nožēloju, ka vispār meklēju, pat izprinteju to grāmatu (daudzreiz labāk patīk papīru turēt rokās, nekā no ekrāna lasīt). Šī grāmata sagandēja manas attiecības ar neiepazīto php.
  10. Varbūt, ka http://content.bitsontherun.com/players/Sq5986V7-xx.js norāda video atrašanās vietu?
  11. Uz mani šoreiz neattiecas vārdu salikums 'labs programētājs', jo nav bijusi vajadzība, stimuls apgūt kaut ko no tās. Jo bija ilūzija par to, ka cilvēki, kas prot, māku un kuriem patīk programmēt ir vairāk kā vajag. Nolēmu nemaz necensties ielauzties tajā darba sfērā. Bet izskatās, ka veltīgi tā domāju. Ak mani sapņi! :D
  12. Par palīdzības rīkiem būtu interesanta aptauja/pētījums.
  13. Tad jau laikam atliek atvērt mācību literatūru un padziļināt savas zināšanas. Pagaidām gan esmu atšķitinājis tikai pamatu pamatus. Bet lai noskaidrotu vai tā lieta man iet vajag drusku gudrākam būt, jo pagidām vienkārši liekas, ka nekas nesanāk, jo maz ko protu.
  14. Laba diena visiem! Tā kā drīz jāsāk papildināts savi finansiālie līdzekļi ar nopietna darba darīšanu gribēju noskaidrot vai Latvijā trūkst cilvēku, kas pārvalda programmēšanas valodas. Agrāk bija doma apgūt šo sava veida mākslu, bet visapkārt jau bija cilvēki, kas to dara, tādēļ nodomāju, ka mūsu mazajā valstī ir pārprodukcija šījā profesijā, bet tajā pašā laikā ir sludinājumi, kuros meklē pēc php, Oracle, HTML, Css, utt programmētājiem. Kas notiek ar mūsu vietējiem profesijas pārstāvjiem? Tie ir 'gudrīšī', kas iedomājas, ka prot programmēt, bet īstenībā nejēdz neko vai arī šie cilvēki ir tik lepni, ka visas piedāvātāš algas viņam ir par lepnas un sakasa naudu priekš izdzīvošanas ar gabaldarba palīdzību? Un kā ir ar tādām vietām, kur pieņem cilvēku bez iepriekšējas darba pieredzes?
×
×
  • Create New...