Jump to content
php.lv forumi

.qHb l Und0^

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://velgme.com
  • ICQ
    0

.qHb l Und0^'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paldies! Tas uzlabos kvalitāti? Ja tur nebija nekas rakstīts.. viņš kkādu defalto kvalitāti liek... kas ir sūdīga?
  2. Sveiki. Man tāda problēma. Augšupielādējot bildi, tai uzliekot ūdenszīmi un samazinot, bildei zūd kvalitāte(nedaudz). Vai kāds varētu pārskatīt, kodu un kko ieteikt, lai kvalitāte būtu labāka? Vai esmu pieļāvis kādu kļūdu. Kods te: http://paste.php.lv/276a181e7397da7337b25af19b0f5a83?lang=php Paldies!
  3. Tātad man sekojoša situācija emu uztaisījis, ka rakstiem mājaslapā datubāzē glabājas tagi katram rakstam mysql tabula izsaktās aptuverni ID | nosaukums | raksts | tagi | Tagi, katram rakstam ir sarakstīti vairāki un atdalīti ar komatu. Un tagad nevaru izdomāt, kāds mysql kvērijs jātaisa, lai tie tagi sagrupētos un saskaitītos biežums! Idejas? Paldies!
  4. Sveiki! Man te problēma. Man ir strings $teksts ,kurā ir saglabāts parasts teksts. Man ir nepieciešams tekstu sadalīt kollonās, tādēļ vajag atdalīt no stringa pirmo daļu aptuveni līdz 300-400 simbolam, kurā atrodas komats. Jo pašreiz izmantoju substr($teksts,0,350) un tad teksts tiek aprauts, bet vēlos, lai ir līdz komatam. Ceru, ka palīdzēsiet vai vismaz norādīsiet uz pareizo funkciju!
  5. Nu tos z-index es jau pirms tam čakarēju lai mēģinātu viņu notumšināt taču nekas man tur neizdevās.... nevaru saprast, kur slēpjas āķis! Neesmu javascript mīlis, taču pēc loģikas izskatās, ka viņš netumšina tikai bildes... Vēl kādas idejas?
  6. Sveiki, mana sekojošā problēma atrodama http://fancytie.lv#portfolio uzspiežot uz kādas no bildēm visam fonam būtu jāsatums, bet fona bildes nesatumst. Tiek izmantots Jquery + jquery plugins "Lightbox" Varbūt kāds ir saskāries ar šo problēmu?
  7. sanāca ar #flash object{outline:none}
  8. Sveiki, neliela problēma- Embed flash uz visiem pārlūkiem viss kā nākas bet uz FF uzklikojot parādās raustīts borders http://velgme.com izmēģināju uzlikt #flash a { border:0 outline:none; display:inline;} un nestrādā nekas.. nekur nekko kas izlabotu šo nevaru atrast :S HELP PLEASE
  9. Sveiki! Man te tāda problēma! Meklēju funkciju ar kuru varētu neizkropļojot bildi tai uztaisīt mazākus izmērus! izskatīju visu: http://lv.php.net/gd nekā neatradu! :(
  10. Tiešām tagad ka paskatās! sapratu ka man šo maurgu nemaz nevaijg un viss sanāaca! :D
  11. Piedodiet, jūs abi nesapratāt, jo nebiju ielicis visu kode te ir visa funkcija http://paste.php.lv/5979
  12. Sveiki, man te tāda kļuda ka bribēju nodefinēt tādu kā funkciju un man sanāca tā ka echo iekš echo! Sākumā man rādija error: Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in... Nu tur kur bija mainīgi $row['kautkas'] saliku tā {$row['kautkas']}, tad atkal izskatījās ka echo pēdiņas nebūtu pareizi saliktas vai kas tāds(bilde) ,bet urbjos cauri jau baigi ilgi! Tādēļ varbūt ja kāds ar svaigu aci apskatīs uzreiz ieraudzītu kur ir kāda kļūdiņa! while($row = mysql_fetch_array( $result ) ) {"; echo " echo \"<tr><td>\"; echo {$row['id']}; echo \"</td><td>\"; echo {$row['frizieris']}; echo \"</td><td>\"; echo \"<a href=\"profile.php?klients=\" .{$row['vards']} .\"\">\" .{$row['vards']} .\"</a>\"; echo \"</td><td>\"; echo {$row['uzvards']}; echo \"</td><td>\"; echo {$row['telefons']}; echo \"</td><td>\"; echo \"<a href=\"bildes/\" .{$row['bilde']} .\"\">Bilde<a/>\"; echo \"</td></tr>\"; echo \"</tr> </table> \"; "; Jau iepriekš paldies :D
  13. Iesaku neizmantot greizos blogus ņem populāro Wordpress
×
×
  • Create New...