Jānis S Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Sveiki. Ar kādu komandu var notiekt tīkla kartes MAC adresi ? Man ir viena lapa, kur visu laiku ārzemnieki spamo reklāmas iekšā un ar IP banu vien nelīdz, mac adresi gribu nobanot lai nespamotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exzo Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Impossible! To var noteikt tikai lokālajā tīklā. Ārpus tā tu redzēsi tikai sava pirmā rūtera MAC adresi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jānis S Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 bet daudzās lapās ir reģistrācija uz Mac adresēm, dažos trakeros bija pat bans uz mac adresēm, jo dslnieki tās ip var mainīt katru dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 pilnīgas mulķības... MAC adreses iedot var tikai kaut kāds Java aplets (ja Java vispār ļauj piekļūt tādiem datiem), ActiveX komponente (diez kads ļaus tai palaisties). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jānis S Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 hmmmm, bet tad kāpēc torrentleech.org ir dotas 7 meiģinājumi ielogoties, pie nepareiza meiģinājuma paliek par vienu mazāk. Man bija 6 iespējas. Pārinstalēju kompi visu, dsl nets iedeva citu IP bet vna man ir 6 iespējas ielogoties, aizeju pie cita neta, vna man nav 7 bet 6 iespējas. Tad man jautājums, ja jau man IP ennnn reizes mainījās, un pat kompi pārinstalēju (cepumiņi izdzēsti) tad kāpēc man nav 7 iespējas bet 6 ? Man liekas viņi kkā sēž uz MAC adrese un viss tas viņiem ir iekš datubāzes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exzo Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Droši vien tev pie uz kompja ir nolikts sesijas kukijs pēc kura tad arī tevi identificē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandrs Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Droši vien ielogošanās daudzumu limitē uz to lietotāju, ar kuru mēģini ielogoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Tā jau ir.. tiek piešūts loginam. Tāpat, kā tas ir visās internet bankās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 a ko darīt, ja es mac adresi varu mainīt katru dienu (tb. tie mazie rooterīši, ar webisko administrēšanu - lauciņš mac adresei, ieraksti pats ko gribi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 LOL. Pastāsti kā mainās apollo internetam ip adrese, ar kādu programmu to dara, izlasi ko pats uzrakstīji pirmajā postā, tad maybe aizies :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Negribu veidot jaunu postu, bet kā var uzzināt MAC adresi serverim, uz kura laiž skriptu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 varbūt ir labāks veids, bet var izpildīt kaut kadu konsoles tooli, kas outputā parāda mac addresi un tad no outputa izvilkt ārā mac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 win: ipconfig /all lin: ifconfig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exzo Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ja nu dikti gribās to MAC adresi, tad šeit ir pāris spalvaini skriptiņi priekš tam un diskusija par to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts