Jump to content
php.lv forumi

Jānis S

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Jānis S's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. hmmmm, bet tad kāpēc torrentleech.org ir dotas 7 meiģinājumi ielogoties, pie nepareiza meiģinājuma paliek par vienu mazāk. Man bija 6 iespējas. Pārinstalēju kompi visu, dsl nets iedeva citu IP bet vna man ir 6 iespējas ielogoties, aizeju pie cita neta, vna man nav 7 bet 6 iespējas. Tad man jautājums, ja jau man IP ennnn reizes mainījās, un pat kompi pārinstalēju (cepumiņi izdzēsti) tad kāpēc man nav 7 iespējas bet 6 ? Man liekas viņi kkā sēž uz MAC adrese un viss tas viņiem ir iekš datubāzes.
  2. bet daudzās lapās ir reģistrācija uz Mac adresēm, dažos trakeros bija pat bans uz mac adresēm, jo dslnieki tās ip var mainīt katru dienu.
  3. Sveiki. Ar kādu komandu var notiekt tīkla kartes MAC adresi ? Man ir viena lapa, kur visu laiku ārzemnieki spamo reklāmas iekšā un ar IP banu vien nelīdz, mac adresi gribu nobanot lai nespamotu.
  4. Liels paldies :) Nu es negribēju visu garo PHP kodu kopēt iekšā tāpēc iekopēju tikai daļu no tā visa :)
  5. Man ir problēmas pulkstenī pāriet no 12h un 24h sistēmu kas ir javascriptā. page.php kods: http://paste.php.lv/3638 clock.js kods http://paste.php.lv/3639 Kas un kurā kodā man ir jaizlabo lai pārietu man uz 24h sistēmu, jo pašā datorā rāda 24h :) es visādi izmeiģinājos, bet tomēr gudrība aptrūkās.
×
×
  • Create New...