andrisp Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Man patīk KillerBean otrais variants un arī trešais (to gan dizainiski nedaudz pietjūnēt imo vajadzētu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Ja grib parādīt kopienu, tad ar php.lv uzrakstu pietiks, visādi kodi un citi muļķiģi izteicieni ir nevietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 30, 2007 Author Report Share Posted July 30, 2007 Delfins --> pilniigi piekriitu, ja taisa kaa foruma kreklu tad iipashi neko daudz nevajag... Vieniigi katram vel indviduli varetu Niku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillerBean Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Nu Back Nr.4 ko vēl vairāk vajag?! un priekšā var likt niku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Bet nu varbūt tad arī pie tā paliekam? Jo arī tas kods jau ar laiku izmazgāsies, ja ņems to "lēto" apdruku. Niks & php.lv būs lielākiem burtiem, tas tik ātri neizmazgātos... Grey wolf, viss laikam atkarīgs no Tevis! :D Neviens cits jau laikam šito neapņemsies izdarīt. Davai tad paliekam pie tā, ka niks & php.lv ir uz krekla un viss... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 31, 2007 Author Report Share Posted July 31, 2007 meginashu pierunat 'cilvi' lai piereegistrejas foruma Un piesledzas diskusijai --> tad arii vinjam preciizus jautajumus par Cenaam & kvalitati... P.S. atkartoshosh --> Sitas apdrukas NAV mans bizness..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillerBean Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 paliek pie tā, ka visi vienā vietā taisa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 31, 2007 Author Report Share Posted July 31, 2007 KillerBean --> a pagaidam VISPAR nesmu redzjis citus variantus .... Ja kadam ir ... -- sk. manu ieprieksejo Postu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillerBean Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Nu es vnk tā jautāju, jo pašam ir pazīstams viens apdrukātājs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 23, 2009 Author Report Share Posted January 23, 2009 Nu ko taa arii Liidz shim nekas neizdomaajaas :( Atkal nak vasara , varbuut tomer pa paris menesiem sanjemamies un izdomajam par T krekliem ?? Mans ierosinajums atri izveidot aptauju kursh var uznjemties Emblemas izstraadi & Izdomat Potencialo Kreklinju kraasu.. Ceru ka vismaz sogad vasaraa izdosies izveidot jaukus T kreklinjus .. P.S. Ieprieks pats uzteisiju savus (nesaistiitus ar PHP) un par kvalitati/cenu Esmu ljoti apmierinats ( Ieverots ka Reklamkrekli ir kvalitativaki & letaki kaa Lielveikalos pirktie .. taa kaa .. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts