Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Delfins --> pilniigi piekriitu, ja taisa kaa foruma kreklu tad iipashi neko daudz nevajag... Vieniigi katram vel indviduli varetu Niku...

Posted

Bet nu varbūt tad arī pie tā paliekam? Jo arī tas kods jau ar laiku izmazgāsies, ja ņems to "lēto" apdruku. Niks & php.lv būs lielākiem burtiem, tas tik ātri neizmazgātos... Grey wolf, viss laikam atkarīgs no Tevis! :D Neviens cits jau laikam šito neapņemsies izdarīt. Davai tad paliekam pie tā, ka niks & php.lv ir uz krekla un viss... ?

Posted

meginashu pierunat 'cilvi' lai piereegistrejas foruma Un piesledzas diskusijai --> tad arii vinjam preciizus jautajumus par Cenaam & kvalitati...

P.S. atkartoshosh --> Sitas apdrukas NAV mans bizness.....

• 1 year later...
Posted

Nu ko taa arii Liidz shim nekas neizdomaajaas :(

Atkal nak vasara , varbuut tomer pa paris menesiem sanjemamies un izdomajam par T krekliem ??

Mans ierosinajums atri izveidot aptauju kursh var uznjemties Emblemas izstraadi & Izdomat Potencialo Kreklinju kraasu..

Ceru ka vismaz sogad vasaraa izdosies izveidot jaukus T kreklinjus ..

P.S. Ieprieks pats uzteisiju savus (nesaistiitus ar PHP) un par kvalitati/cenu Esmu ljoti apmierinats ( Ieverots ka Reklamkrekli ir kvalitativaki & letaki kaa Lielveikalos pirktie .. taa kaa .. )

• Create New...