sviesc Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 kāda ir pareiza sql pieprasijuma sintaxe atlasot dažādu ieraxtu sakaitu tabulā select count from $utable whre ip=.... te arī es apraujos... :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jb4 Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 SELECT COUNT(*) FROM tabula WHERE ip='...' Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted February 4, 2004 Author Report Share Posted February 4, 2004 nea man tipa tabula ar lauku ip un es velos nteikt cik dazaadi ir tie ieraxti tipa hosti :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hu_ha Posted February 4, 2004 Report Share Posted February 4, 2004 nea man tipa tabula ar lauku ip un es velos nteikt cik dazaadi ir tie ieraxti tipa hosti :blink: select count(ip) from tabula where=... group by ip p.s. vai tik nevajag pamaaciities sql??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted February 5, 2004 Author Report Share Posted February 5, 2004 nu ja tik tālu man pašam vis skaidrs bet kā nodot to where= ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 nu ja tik tālu man pašam vis skaidrs bet kā nodot to where= ? kam tev to 'where' ? ja gribi pa dienām statistiku, tad uztaisi where date_lauks = '2004-02-04' vai kaut kā tā.. un vispār man nepatīk neskaidri jautājumi. Tik daudz jau nu varēji izdarīt, kā skaidrāk aprakstīt, ko tieši tu vēlies panākt un iedot DB struktūru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted February 5, 2004 Author Report Share Posted February 5, 2004 nu tipa counterim man vajag atlasīt datus no tabulas ip lai varetu noteikt cik tad hoti isti ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikko Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 (edited) Tā, manuprāt šādi: SELECT COUNT(ip) FROM $utable (ja ip ir unikāli) SELECT COUNT(DISTINCT(ip)) FROM $utable (ja viens ip parādās vairākas reizes) Oi, varētu būt kļūdiņa ieviesusies: nevis COUNT(DISTINCT(ip)) ,bet COUNT(DISTINCT ip) Edited February 5, 2004 by Kikko Link to comment Share on other sites More sharing options...
sviesc Posted February 5, 2004 Author Report Share Posted February 5, 2004 ieliku to scriptu pastē http://paste.php.lv/738 varbūt tā kadam radīsies kāda ideja kas pa vainu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted February 5, 2004 Report Share Posted February 5, 2004 (edited) ieliku to scriptu pastē http://paste.php.lv/738 varbūt tā kadam radīsies kāda ideja kas pa vainu Ja tu izmanto agregātfunkcijas count, max, min, sum, avg, utt, tad ar mysql_num_rows lielākajā daļā gadījumu darboties nav jēgas, jo šādā gadījumā tev tiks atgriezta tikai viena pati rindiņa, kurā attiecīgajā LAUKĀ būs vajadzīgā vērtība. Teiksim : SELECT COUNT(*) FROM tabula ar mysql_num_rows vienmēr dabūsi skaitli 1, jo šī funkcija atgriezīs rindiņu skaitu - 1 $qry = "SELECT COUNT(*) FROM tabula"; $res = mysql_query($qry); $rindu_skaits = mysql_num_rows($res); $rindu_skaits šajā gadījumā būs 1 ja to pašu select apstrādāsi ar mysql_fetch_xxx (par piemēru mysql_fetch_row): $qry = "SELECT COUNT(*) FROM tabula"; $res = mysql_query($qry); $mas = mysql_fetch_row($res); tad $mas[0] būs ierakstu skaits tabulā, tas, kas tev ir vajadzīgs. Iespējams, ka tas ir arī tas, kas tev ir vajadzīgs. Edited February 5, 2004 by Kaklz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacha Posted February 20, 2004 Report Share Posted February 20, 2004 Sviesc Es tagad pabeidzu savu counteri. Un gribeju tev ieteikt uztaisiit vienu labojumu saveejam! Tur kur tev ir tas kas aprekjina onlaina esoshos kompus tu tos nosaki peec IP, bet ja nu tavaa lapaa ienaakushi 5 kompi kuriem ir 1 IP, ka datorsalonos? Tad pieliec veel kukiju ar random skaitliiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts