RobertsB Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Tātad nesen atradu vienu java scriptu kurā var salikt bildes, lai taas mainās viena pec otras lidz atkal sak ar pirmo. Bet sanāca tā ka tam kuram es taisu šo padarīšanu, savajadzējās ka šīs bildes slīd pāri tabulai nevis mirgo. Ir kāds gatavs scripts kautkur pieejams? Izgriezu guugli ar iekšām uz āru, bet neatradu. p.s. piedodat ka taisu jau otro topiku šodien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 (edited) Gatavu risinājumu neesmu redzējis, bet varbūt absolūti pozicionēta bilde, kurai css left mainās no x pikseļiem līdz nullei (ik pa īsam laiciņam), un, kad sasniegts 0-bildes_platums, laist nākamo bildi tāpat. Funkcijas - skaties uz javaskripta elem.style.left un setTimeout. Edited April 12, 2007 by Stopp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 doh.. ta jau labāk flash mūviju ielikt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 ..Bet sanāca tā ka tam kuram es taisu šo padarīšanu, savajadzējās ka šīs bildes slīd pāri tabulai nevis mirgo. Ir kāds gatavs scripts kautkur pieejams?.. :) pasties piem šitos- http://wiki.script.aculo.us/scriptaculous/show/VisualEffects Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertsB Posted April 13, 2007 Author Report Share Posted April 13, 2007 ak jaa. aizmirsu par Flash efect maker. cik elementāri. ka es neiedomajos. paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts