Jump to content
php.lv forumi

RobertsB

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RobertsB

  1. Nu bet ja man ir šāda rindiņa: $res = mysql_query("SELECT * FROM news"); un šāds SQL dumps: CREATE TABLE `news` ( `body` text collate utf8_unicode_ci NOT NULL ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_unicode_ci; Tad ar SQLite tas viss darbosies? Un phpmyadmin būs? Vienkārši man nekad nav bijusi darīšana ar SQLite, tā kā negribas liekas problēmas.
  2. Pamaniju, ka Garmtech.lv 2GB pa 2.95 nav MySQL, bet ir tikai SQLite. Laikam ar to SQLite neko nevar iesakt daudz, vai ne?
  3. Skatos, ka Nano hostam PHP safemode ir OFF. Atceros, ka citos hostos kuros PHP safemode ir ON, man bija problēmas ar dažādiem scriptiem, tāpat arī ar to Galeriju bija problemas dēļ safemode. Tikai īsti nevaru saprast vai Garmtech ir safemod ieslegts vai nav. Skatos, viņiem forumā topiks http://forum.garmtech.lv/index.php?topic=23.0 , itkā varot izslēgt to safemod no cPanel, bet vai tagad tas vēl būs iespējams,jo skatos, ka tas ir diezgan vecs topiks.
  4. Nu es tā nevaru ņemt un pamēģināt vienu un tad otru, jo ne jau man tas webs būs. Man galvenais, lai uz tā hosta man nebūtu tā, ka varu izmantot tikai ftp_mkdir funckiju.
  5. Skatos, ka nano baigi cenas samazinājuši (salīdzinot ar to, kādas bija pirms 2 gadiem kad skatījos) un diska vieta arī pieklājīga. Diezgan labs variants. Bet tad apskatījos Garmtech - 2GB par tādu cenu liekas vilinoši, bet izskatās pārāk labi. Kādas atsauksmes? Nebūs Garm tie paši gļuki kas EMA?
  6. Ir vajadzība pēc hostinga, priekš vienas nelielas informatīvas lapas. Lapā būs tikai dažas sadaļas ar info un galerija. Tad nu lielākās bažas ir par galeriju. Vai visiem hostingiem ir tā, ka ir problēmas mkdir funkciju? Piemēram EMA.lv, man negāja neviens gatavais galerijas scripts, kuram ir fopen, mkdir, kā arī scripts nevarēja uztaisīt chmod, jo galerijas scripta izveidotajai mapei bija problēmas ar ownership. (tās pēc foldera izveides tika piešķirtas apache, kā arī folderis uzreiz ir 755, bet chmodēt uz 777 es nevarēju pat caur hostinga CPANEL , kamēr es mapei manuāli neuzliku reset ownership) Te ir vecs topiks, kur man bija šīs problēmas. http://php.lv/f/topic/11838-problema-ar-galeriju-un-chmod/page__hl__ownership__fromsearch__1 Dabūju vienkārši tērēt veselu nedēļu laiku taisot pats savu galeriju izmantojot ftp_mkdir un ftp_chmod, bet ja es tagad taisu lapu uz sava xampp, tad taisīt šādā veidā galeriju ir diezgan problemātiski, jo man te uz localhosta nav FTP serveris. Doma bija par serveris.lv, bet palasīju šeit atsauksmes un sāku šaubīties, bet varbūt ja hostēta tiks neliela lapa ar info un galeriju, tad nemaz nekādas lielās problēmas nebūs?
  7. Es pamēģināju paņemt kodu no mapes Examples (bija tāda mape iekš tā .rar ko novilku) fails full.html Es to failu atvēru iekš firefox, skatos, viss rādās. Paņēmu to kodu kas tajā failā, un tagad viss iet.
  8. Varat dzēst topiku laukā. Pats atrisināju problēmu.
  9. Sveiki. Uzliku TinyMCE (http://tinymce.moxiecode.com/) Uz I Explorer viss rādās, bet uz FireFox nerādās neviens rīks, un rādās html tagi iekš teksta laukuma. Izmantoju šo kodu no parauga ko piedāvā paši TinyMCE <script type="text/javascript" src="../jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script> <script type="text/javascript"> tinyMCE.init({ // General options mode : "textareas", theme : "advanced", plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager", // Theme options theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect", theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor", theme_advanced_buttons3 : "tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen", theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage", theme_advanced_toolbar_location : "top", theme_advanced_toolbar_align : "left", theme_advanced_statusbar_location : "bottom", theme_advanced_resizing : true, // Example content CSS (should be your site CSS) content_css : "css/example.css", // Drop lists for link/image/media/template dialogs template_external_list_url : "js/template_list.js", external_link_list_url : "js/link_list.js", external_image_list_url : "js/image_list.js", media_external_list_url : "js/media_list.js", // Replace values for the template plugin template_replace_values : { username : "Some User", staffid : "991234" } }); </script>
  10. Nu te tāda dīvaina problēma. Biju pirms kadiem 2 gadiem vienam taisiju majaslapu, kuru taisīju uz sava PC, tolaik izmantoju Xampp 1.5.3. Viss gāja, lapu pabeidzu, noliku uz hosta, viss iet vēl šodien uz tā hosta un kopš tā laika vispār neko nebiju ar webiem ņēmies. Šodien izdomāju pēc ilgiem paknibināties ar php, un paņēmu no vecajiem backupiem to lapu, novilku jaunāko Xampp, uzliku lapu - Neiet! Neiet neviena php funkcija . Atveru browserii View Source un tur rādās visi php kodi, tāda sajūta ka vnk php nedarbojas, bet tas tā nevarētu būt, jo kā tad Xampp sākuma lapa un XamppSecurity gāja? Nu neko, samekleeju 3 gadus vecu CD, kur man bija ierakstīta vecā xampp versija. Uzinstalēju, uzliku lapu - iet! Paskatījos , jaunajam Xampp ir PHP 5.3.1. , bet tam 3 gadus vecajam PHP 5.1.4 Ar ko tas izskaidrojams. Vai esmu šo 2 gadu laikā kko palaidis garām, un visi webi, kas taisīti gadus atpakaļ, vairs neiet :D :D :D ??
  11. nu tas jau nebus nekads megaportāls , bet gan parasta tualates lapele kur ir domats ka apmeklees nedēļā kadi 4 cilveki :) tur tas 1 sql pieprasijums turp atpakaļ neko nemainis ;)
  12. oh pats jau tiku galā ;) vienkārši man man ir ari tada lieta function dbconnect un iekš taa koda biju aizmirsis ielikt dbconnect(); nu liels paldies par to pašu :)
  13. bet tas nav iespējams jo šadu pašu kodu es izmantoju citos failos lai nolasiitu tekstu no DB un viss ir bumbās. diivaini... nu lab kko paķimerēšos , varbut aizies.
  14. nu tātad uzliku ka keywordi saglabāti tiek DB un tos var jebkurā laikā editēt no lapas bet sis tas nesanaak. nu tad es uztaisiju sadu funkciju ar kodu kas nolasa no DB tos keywordus function keywords() { $res = mysql_query("SELECT * FROM keywords"); { while($array = mysql_fetch_array($res)) { print("".format_comment($array["words"]).""); } } } bet ka lai attelo to funkciju šajā kodā ? <meta name="KEYWORDS" content="bla , bla , bla "/> provēju content="keywords();"/ content="<? keywords(); ?>"/ bet kad uzspiežu view source tad pie keywordiem raadaas <br /> <b>Warning</b>: mysql_query() [<a href='function.mysql-query'>function.mysql-query</a>]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in <b>C:\Program Files\xampp\htdocs\inc\main.php</b> on line <b>48</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: mysql_query() [<a href='function.mysql-query'>function.mysql-query</a>]: A link to the server could not be established in <b>C:\Program Files\xampp\htdocs\inc\main.php</b> on line <b>48</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in <b>C:\Program Files\xampp\htdocs\inc\main.php</b> on line <b>51</b><br /> ka lai pareizi vinu nodefinee? nez kape vins brec ka nav atljauts pieslegties mysql serverim.
  15. vienkārši man šajā kodā : table class="clear" width: 838px; margin-top: 0px;" align="center" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> ir tā kā lai uz FireFox izskatītos tā kā man vajag, cellpading jābūt 3 bet uz I Explorer 0 .
  16. Zinu kad lai rādītu tikai uz I Explorer html kods jaieliek: <!--[if IE]> <table=blablalawatever> <![endif]--> Bet kā lai uzliek lai rādās tikai FireFox? mēģināju ar <!--[if FF]> un <!--[if FIREFOX]> bet neiet ne viens ne otrs.
  17. paldies par visu :) izdevas sataisit.
  18. he he. vel pirms tavas atbildes es vel ari šādi izmeginaju. ar IE skaititajs iet labi bet ar fire fox ir kraami. ar FF man parada skaititaju un vel blakus vinjam "); }// End --> <!-- ------------------------------------------------------ //- -->
  19. Tātad piereģistēju iekš Puls.lv skaititaju. bet kad ielieku šo kodu galvenajaa main.php failaa ar print' skaititaja kods '; tad refrešojot raada ir kādi ieteikumi? paldies jau iepriekš.
  20. ak jaa. aizmirsu par Flash efect maker. cik elementāri. ka es neiedomajos. paldies.
  21. Tātad nesen atradu vienu java scriptu kurā var salikt bildes, lai taas mainās viena pec otras lidz atkal sak ar pirmo. Bet sanāca tā ka tam kuram es taisu šo padarīšanu, savajadzējās ka šīs bildes slīd pāri tabulai nevis mirgo. Ir kāds gatavs scripts kautkur pieejams? Izgriezu guugli ar iekšām uz āru, bet neatradu. p.s. piedodat ka taisu jau otro topiku šodien.
  22. Darbojas. Nu liels, liels paldies tev . nezinaju vairs ko dariit.beidzot problema atrisinata
  23. Ir kāds veids kā uzlikt ka uz I Explorer rādās bilde bet uz Firefox tajā vietaa nav nekaa? luudzu palidzat.
×
×
  • Create New...