archux Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Nu man ir viena problema pat nespēju iedomāties ka lai to sataisa! :( Tāpēc lūgšu Jums! Vai kāds nevarētu īsi pateikt kā izveidot katrai lapai savu statistiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 google analytics un basta Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Ko īsti nozīmē "statistika katrai lapai" ? Uzskaitīt hitus u.t.t katram skriptam vai html failam vienā saitā ? Vai arī izveidot statistikas sistēmu, ko var izveidot dažādās lapās ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 Statistika katrai lapai! hitus skaitiit buutu labi, bet hostus vēl labāk :) Nu tipa piemneru varu pateikt kaa draugiem LV statistika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Bah.. tev prasa (citēju): "Ko īsti nozīmē "statistika katrai lapai" ?" Tu atbildi (citēju): "Statistika katrai lapai!" Viss tik skaidrs paliek.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 (edited) Nu tipa piemneru varu pateikt kaa draugiem LV statistika! profiliem statistika!!!! nu es gribu taadu statistiku kaa draugiem.lv Edited April 9, 2007 by archux Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Hmm.. ja tev ir kaut kāda lietotāju sistēmu, kur katram ir profillapa, tad tajā ievieto vienkāršu php, kodu, kas ieraksta vienā tabulā apt. šādi infu: kas apskatīji, ko apskatīja, kad apskatīja. Pēc tam lai redzētu, piemēram, kas šodien ir skatījies konkrēto profilu, tad pietiks ar vienkāršu kveriju: SELECT * FROM `profile_views` WHERE ko_apskatija = $lietotaja_id AND DATE(kad_apskatija) = CURDATE() Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Skaties log failus un būs Tev vislabākā statistika ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 hmm tad jautaajums kaa lai es uzzinu kaadus parametrus jaaliek tiem varchar vai text date utt jo to man nesaprast ja to man kaads paraada tad es taalaka visu salikt protu bet gribeetos iemaaciities varbuut ir kaada lapinja LV valodaa kur labi paskaidrots kaa izveidot tabulu jo ieprieksh esmu veidojis apmeeram ta anu paskatos kaadaam citaam db ka air un uz4inu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 1) Komati!!! 2) Lielākai daļai nav vispār nekādi parametri jānorāda. Varchar ir jānorāda cik garš varēs būt strings no 0 līdz 255 simboliem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 (edited) 1) Atvainojos, par komatu nebūšanām! 2) Skaidrs, paldies! Ceru, ka sanāks. Ja nu kautkas noies greizi tad nākshu atkal :) 3) Un kā var uzlikt to, lai kā pulsktens ir 00:00 tā no šīs db pazūd itin viss ?? Edited April 10, 2007 by archux Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Ja gribi, lai precīzi 00:00 pazūd viss no datubāzes, tad ar kādu scheduler programmu palaid php skriptu, kas iztukšos db. Priekš Linux ir tāds crontab. Windowsam arī ir kaut kāds iebūvētais. Pagūglē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted April 11, 2007 Author Report Share Posted April 11, 2007 redzi kā ir šeit: $result = dbquery("DELETE FROM ".$db_prefix."online WHERE online_lastactive<".(time()-20).""); Vai uz šāda pašah tip anekā nevar uztaisīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Var, pieglabā tikai tabulā ieraksta izveidošanas laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinjsh Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 time() vietā iesaku $_SERVER['REQUEST_TIME'] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts