zmtsz Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 (edited) 1) vai no cita hosta var piekonektēties pie citas MySQL datubāzes 2)Situācija ir tāda : Esam izveidojuši World of Warcraft spēles serveri kas darbojās ar MySQL ,bet vai kāds var man pastāstīt sīki vai iedot konkrēta gadijuma paraugu kā uzlikt Apache un PHP ja MySQL jau ir uz Datora p.s. nekad neesmu licis Apache PHP MySQL ... vienmēr esmu knibinājies uz gataviem hostiem ! p.s.s. lūdzams bez izteicieniem panaklē gūglē .... esmu zīdainis lūdzams ielikt mutē un sagramot ! Edited April 9, 2007 by zmtsz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 1. Jā 2. Tik tiešām pameklē gan forumā, gan googlē... Gatavs saderēt, ka tādu rakstu būs nemazāk kā 100, turklāt ir uzrakstīts, ka pat zīdainis sapratīs, un turpretīm ir arī gatavās instalācijas specially for dummies Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmtsz Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 (edited) Redzi ir uzkonfigurēts apache mysql php bet tas ir sūds ! Edited April 10, 2007 by zmtsz Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 zmtsz, un kur problēma ? kāpēc sūds ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts