edw Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Sveiki... man radas sads jautajums, ka pievinot bildi uz savu serveri (piemeram uz mapi: pic). Lidzigi ka seit, nospiezu pogu "browse" un bilde pievienojas... varbut kads var iedot kadu skriptu un paskaidrot so lietu? esmu iesacejs saja joma... paldies.. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Šitais ir cauri visam forumam.. neslinko, pameklē Link to comment Share on other sites More sharing options...
edw Posted April 3, 2007 Author Report Share Posted April 3, 2007 (edited) ok, ta ari darisu... ;) man radas vel viens jautajums ka likt izveidot failu piemeram fails.php ar noteiktu saturu + vel viena faila index.php tiek pievienotas paris rindas koda... Edited April 3, 2007 by edw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Kam tev tāds marazms on-the-fly modificēt kodu? fopen, fseek, fwrite.. vai ieliec buferī un tad ar file_put_contents Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 edw, iesaku bilžu informāciju glabāt kāda parastā text vai xml formātā, ja nav pieejama datubāze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalabox Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 eu veci, es pat esmu shito jau forumos samekleejis, takaa - forumi un aidaa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts