rpr Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 vai kaads var pateikt, kur latvijaa ir kaads aktiivs flash forums? izskataas, ka flash.lv ir miris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janisetnies Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Katru dienu gandrīz kāds jauns ieraksts tiek veikts flash.lv, kāpēc tev liekas ka miris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 taapeec, ka tur neko nevar pievienot. php kljuudas lec aaaraa viena peec otras un ne jau pirmo dienu. tas liek domaat, ka neviens vairs tai lapai nepieveersh uzmaniibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exzo Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 A kā tad savādāk, tas taču flash nevis php forums :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 vai tieshaam latvijaa shii lieta vairs nevienu neinteresee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Jā, jo visi taču zin, ko flašs dara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 a ko flashs dara? taisa aizcieteejumus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 jā,flash+ FF uz lēna kompja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Nē, flašs sūkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 nu kolēģi, jūs mani sasmīdinājāt. ir taču skaidri redzams, ka flašs spēj izdarīt jaukas, interaktīvas lietas, ko ar html un css nav iespējams panākt, bet jūs, te kaut kādu subjektīvu spriedumu bārstat. vai tiešām jūs paši neizmantojat tādus jaukus produktus kā youtube, flašs spēles, visādus kastingus utt.? man arī te darbā ir viens flaša nīdējs, bet ik pa laikam pie manis pieskrien, lai pavērotu kolēģu saspamotos visādus flaša brīnumus. es vienkārši vēlējos tikai uzzināt par kādu alternatīvu flash.lv lapai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts