Jump to content
php.lv forumi

janisetnies

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by janisetnies

  1. Informācijas nebūs daudz, katrā sadaļā bilde+teksts(īss)! Ar javascript nebūs baigi sarežģīti? un kas tie pa masīviem?
  2. Nu es datubāzes neprotu taisīt un katrai sadaļai negribu taisīt failu! Varbūt var kaut kā, kad savada informāciju vienā failā un, lai no tā nolasa vajadzīgo informāciju?
  3. Nesaprotu! Galvenās sadaļas ir četas, bet vienai ir vajadzīgas kādas 20 apakšsadaļas. Jānis
  4. html un css pārzinu pamatus! un negribu taisīt katrai lietia savu *.html dokumentu! Varbūt ir kāds risinājums savadīt vienā lapā to informāciju un padot datus nospiežot konkrētu pogu? atradu šo: http://www.moirass.com/viewtopic.php?t=220 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> <?php switch($_GET['id']) { default: ?> Otras sadalas kods <?php break; case 2: ?> Pirmas sadalas kods <?php break; Cik prātīgi ir taisīt šāda veida? Un cik pareizs/nepareizs/līks ir kods?
  5. Vajag priekš paša vajadzībām, t.i. personīgā weblapa! Kaut kādus sīkumus jau zinu, bet lai rakstītu no galvas, tas nav mans mērķis! Esmu uztaisījis xhtml+css tampleitu un vēlos pievienot klāt vienai sadaļai apakšsadaļas! Tākā weblapa nav saistīta ar naudas pelnīšanu un kā skolnieks nevaru atļauties maksāt, vecāki šādas lietas nesponsorē, pietiek ka nopērk bikses un pabaro, tad ceru uz jūsu atsaucību, principā vajag kaut kādus norādījumus, kā un kur meklēt! Pagaidām nezinu ar kādiem atslēgas vārdiem meklēt informāciju tai paša google.lv! Jānis
  6. Labdien, vajadzīga palīdzība padomā kā visvieglāk un labāk veidot web mājaslapā vienai sadaļai daudz apakšsadaļas? Ir vajadzība pēc izvēlnes kurā zem vienas pogas ir pieņemsim 20 apakšsadaļas un katrā apakšsadaļā ir bilde+raksts! Kā to būtu visvieglāk un ērtāk izveidot? Kur meklēt kādu tutorial? PHP kodus neprotu rakstīt! Jānis
  7. Nu atvainojos vēlreiz, bet nu šobrīd nedomāju savu karjeru saistīt ar php programmēšanu! Un ticu arī ka savurakstītos kodus nevienam negrbias dot citiem. Senāk biju nedaudz aizrāvies ar php un ir daiži sīciņi pašu rakstīti kodi, bet šobrīd nevēlos vairāk šo tēmu lasīt, mācīties! Tākā šis bija pietiekami sīks kods, cerēju uz laimi un dabūt! Paldies!
  8. Jā saprotu ka šiet daudzi ar to pelna maizi, bet nejau man ir slinkums, vienkārši laika trūkums! Un pirkš vienas reizes man iemācīties arī neliekas gudri, kāpēc man to mācīties ja to man vairāk nevajadzēs? Es ienācu šiet un uzprasiju cilvēkiem kuriem šāda koda izgatavošana prasa pāris minūtes, un vēl laipni palūdzu! Bet man uzbrūk lai mācos, man pietiek citu lietu mo mācīties!
  9. Liels tev paldies! Viss strādā!
  10. Nu neko ja negribi palīdzēt nepalīdzi, zemeslode jau nepārstās rinķot! Ja pagiadām nevienam nav šī koda (neticu), tad iztikšu bez! Jo nu vajag jau ļoti, bet nu nav laika lai tagad atietu no viena darba uz citu!
  11. Nav ne vēlēšanas, gribēšanas un laika lai mācītos! Tāpēc arī prasu!
  12. Nu lieta tāda, ka es neprotu tadus masīvus veidot un tāpēc jautāju jums, kuri prot! Domāju tas neprasa ilgu laiku un kadam jau drošvien ir, jo skatos daudzos portālos ir Latviski!
  13. īsti nesapratu, ierakstot to kodu, man no tās vietas rāda baltu lapu!
  14. Pamekleju tepat pa forumu un nevarēju atrast nekur kodu kas uzrada Latviski dienas nosaukumu, mēnesi, datumu, gadu! Piemēram šitā: Otrdiena, 14.Augusts 2007! Varbūt kādam ir Latvisko dienu, mēnešu, kods? Ļoti vajag!
  15. Tiešām viss strādā un pat skaita :) Paldies visiem kas palidzeja!
  16. Nestrādā, uzmet šādu eroru: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/faili/fails.php:2) in /var/www/html/faili/fails.php on line 2 otrā rinda: <?php header('Location: bla.zip'); ?>
  17. <?php header('Location: bla.zip'); ?> <?php if (file_exists('bla.txt')) { $fil = fopen('bla.txt', r); $dat = fread($fil, filesize('video.txt')); echo $dat+1; fclose($fil); $fil = fopen('bla.txt', w); fwrite($fil, $dat+1); } ?> Kas šeit nepareizi?
  18. īsti nesparotu http://lv2.php.net/manual/en/function.http-redirect.php
  19. Neprotu! Visi jau nevar parzinat visas php funkcijas! ar include vai tad navar? Un kas ir tas ko tu man iesaki?
  20. laikam sapratu! apmēram tā: <a href="fails.php">lejupladet failu<a /> fails.php: pieskiata +1 txt failam un include("faili/fails.zip"); apmērma tā ja? Sanāk ka katru reizi būs jātaisa jauns fails! Bet nu tie faili bieži nebūs!
  21. Es laikam netā esmu nodefinējis jautājumu! Man piemēram ir *.zip faili un lapa, kurā ir linki uz tiem un vajag uzskaitīt cik reizes viņi ir novilkti!
×
×
  • Create New...