Jump to content
php.lv forumi

Mīkstinājuma zīmes


king999

Recommended Posts

Problēma ir tāda, ka ir lapa, viss it kā normāli, bet, kad raksta ar mīkstinājuma, vai garumzīmēm tad vai nu tie burti tiek pārveidoti par parastiem unicode burtiem, vai arī Š kļūst par ?

It kā iekļāvu šitādu rindiņu: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">

Bet nekā, tagad neko nesaporu, jo ksatījos, ka citām lapā viss ir tā pat, bet iet.

Link to comment
Share on other sites

jādomā tak arī par tiem, kuri meklēs info, lai neaizsāk miljons nevajadzīgas tēmas

par sho temu bezceriigi.... tapat neviens kam ir problemas ar Encodingu nemaak izmantot foruma mekleshanu, ja netici paskaties cik shis jautaajums ,un cik bizji, ir cilaats....

Link to comment
Share on other sites

da te visi jautājumi bieži cilāti :D

 

vispār ideja:

varētu uztaisīt tādu fišku, ka iesācēji var postēt tikai vienā konkrētā foruma sadaļā. tad arī atkritīs piespamotas visas pārējās tēmas. attiecīgi postētājam kaut kādā veidā jānopelna sava meistarības pakāpe.. bet ne ar postu skaitu, jo tas ir tāds nosacīts lielums :)

Link to comment
Share on other sites

hmnc, arī tas jau viss ir izrunāts un ne pie kādas kopīgas valodas nav nonākts. Tāpēc domāju, ka lai ir kā ir. Galu galā, tev (visiem mums) ir tiesības ignorēt topiku, ja tev nepatīk, kas tajā rakstīts.

 

Man, piemēram, nav apgrūtinoši atbildēt uz jautājumu, ja arī zinu, ka iepriekš tāds jau ir bijis. Izņemot gadījumus, kad jautājums ir pārāk vispārīgs, vai arī kārtējais "Kur novilkt IPB????".

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...