Jump to content
php.lv forumi

XHTML/CSS/JS coder and Designer


Evi

Recommended Posts

Lūdzu atturēties no offtopika darba sludinājumos (KAC).

 

4e4en: kāpēc daudz? Ja jau vienu valodu zin, tad citu (pie tam līdzīgu - par to pašu tēmu) daudzmas sakarīgi iemācīties vismaz basic/middle-level knowledge līmenī ir dažu nedēļu jautājums.

Link to comment
Share on other sites

arī 100x izrunātu offtopicu vēlreiz iepostēšu..

 

ja netiek norādīta alga, tad vajag pastīstīt par darba saturu/apjomu/darba rezultāta atpazīstamību, jo citādi tiešām nav nekas tāds, kas sludinājumā liktos interesants.

Edited by v3rb0
Link to comment
Share on other sites

Kaa visiem nepatiik tas '@inbox'. Bet nav taa kaa iskataas. Arii labu speciaalistu uzreiz neatpaziisi un dziivee ir daudz dazhaadas situaacijas. Darbs te ir daudz un atkariibaa no Tavaam zinaashanaam tiks piedaavaata attieciiga alga un poziicija. Un vajag sevi iedomaaties arii no darbadeveeja puses, vinjsh vienmeer prasiis maksimaalo, savaadaak pieredze raada, ka uz minimaalaam prasiibaam atnaak veel 'minimaalaaki' straadaat gribeetaaji. Firmaa ir ap 100 darbiniekiem, taakaa iespeeju te ir daudz.

Link to comment
Share on other sites

Vistieshaakais, mums darbaa XHTML, CSS developerim jaastraadaa ar bildeem, taas jaasagriezh un jaapaarnes uz HTML, pamatzinaashanaam jaabuut, arii nav slikti ja coders maak kaadai nieciigai ico pamainiit attieciigi peec dizaina kraasu, vai uztaisiit kaadu .gif mirgojoshu textu baneriitim piem.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...