foxsk8 Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Lieta tāda, ka ja es pievienoju lapai ziņu caru IE, Š un Ž butus atpazīst, bet ja pievienoju ar FF tad rāda ķeburus, kā tas ir iespējams, vispār tā padarīšana, lai lapa ietu normali uz visiem browseriem ir neciešama un mocoša! Kas varētu būt par problēmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Nesakrīt kautkur enkondingi. Kur - to es nezinu, nav man kristāla bumbas. Lieto VISUR (tai skaitā db) utf-8 un nebūs nekādu problēmas ar visdažādākajiem broswseriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted January 7, 2007 Author Report Share Posted January 7, 2007 (edited) Saliku visur utf-8 vienalga tas pats! Nesaprotu kāpec tā, datubāzes man nav! Nesaprotu lieku visus encodingus, windows-1257 gab utf abiem viens un tas pats, ar IE viss iet, ar FF nejiet! itkā pievienot nevaru bet rādās uz abiem pareizi, ja pievienoju ar FF ķeburi, varbūt tur kaut kādi speciālie simboli ir jāliek klāt atseviški! Edited January 7, 2007 by foxsk8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Izlabo takš 9. rindiņu! Tur vajag to pašu, kas ir 32. rindiņā, tad vēl pieliec semikolu 45. rindas galā un viss aizies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 Kura failaa tu domāji lai laboju tas rindinas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 Laikam mani nesaprtat, ar index viss ir kartība, ziņas tiek includotas index faila, un tam ir atsevišķi norādīts encodings un index failam atsevišķi, reāli, kāpec IE var tādu lietu atpazīt bet FF nē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Tas ir kā ? Tu abiem failiem norādīji enkodingu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts