edw Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 lieta tada ka man bija trakeris, atradu vienu kodetaju (nepazistamu) likas gluzi labs cilveks, bet pec kada laika atsledz mani un visas paroles nomaina! vai ir kada iespeja tikt atpakal ftp un sql serveri, kaut ftp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virtuall Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Ja trackeris ir TBSource tad, lol, atrod tajā kādu caurumu, to tur ir desmitiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 pazinjo lai hosteetaaji nomaina paroles... Protams ja vari pieraadiit ka saits ir tavs... + Atceries muuzju muuzjos ka nedriiks dot nepaziistamiem cilveekiem paroles kur ir pieejas tiesiibas nomainiit paroles... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4e4en Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 labak butu uzprasijis kadam vietejajam ( no PHP.LV ), tad varēja būt iespēja nepalikt tukšiniekā ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edw Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 (edited) Ja trackeris ir TBSource tad, lol, atrod tajā kādu caurumu, to tur ir desmitiem... piemeram??? Edited January 5, 2007 by edw Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 edw, es nesaprotu. Kur tev hostējas tavs saits ? Ja kādā hostingfirmā, tad, kā jau Grey_Wolf teica, pasaki, lai šie nomaina paroles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Esu ieverojis ka jaunajiem ir problemas ar komuniceshanos kaa taadu. Ja kautkas notiek tad vai nu breec pa forumu, vai kaa shiet, meklee labaak caurumus. Labak tak uzreiz ir pazvanit uz attiecigajaam instanceem, lai to visu izdara. Nav tak no kaa baidities, neviens nesitiis, nekodiis utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virtuall Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) Darling, cik es saprotu, runa ir tieši par to, ka serveris pieder tam nepazīstamam kodētajam. Un tad kam tu ieteiktu zvanīt? Policijai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 chabulit, paradi man vietu kur vins saka ka serveris pieder kodetajam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 chabulit, ga ga ga Blitz kas tev??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts