Jump to content
php.lv forumi

CS Servera Monitorings @ WEB ...


FasT^On3

Recommended Posts

Man ir uz majaslapas uzlikt gamestate panelis - bet vinam kaut kas nav riktigi jo vinsh nerada bildi un vel nepatikami ir tas ka lai vinu paskatitos jaspiez vel uz linka kas ir lapas malaa

 

Es veletos zinat ka no shi monitora skripta izveidot tadu kurs jau uzreiz lapas malaa rada mapes bildi un speletajus piem 7/14 Taa kaa Luuk sajaa majaslapaa - http://cs-net.gamerx.lv/ - Kreisajaa pusee visi serveru monitori... radas karte, speletaji un bilde ..

Edited by FasT^On3
Link to comment
Share on other sites

Manā web nav vispār monitors ;)

 

Agrāk, kad bija man tas monitors, es liku savādāk :) Es to index.php, kurš atrodas tev monitor mapē, pārdēvēju par monitor.php un visus failus liku vienā mapē :) taka man sanāca tikai include "monitor.php"; un vis :)

Link to comment
Share on other sites

hackerman,

Pastaaasti sikak ka tu instaleji savu monitoru...

 

Tew vispaar bija tada monitor mape kaa man... vai tu tureji failus www folderii...

 

un piem ..ja es gribu turet visu www folderii - galvenajaa .. tad man tur jau ir piem tads fails ka config.php tur jau nedriikst Yes to all - parkopeet tad visam kanec.

 

 

es 1reiz ka man itkaa jau sanaca vinu ielikt man teica - ERROR: Template file "default.tpl" - failed to open file, check permissions or check if file exist

 

bet man tas default.tpl -bija monitor mapee .. :/

 

-pastasti ka tu pec kartas vinu instaleji.. ;) ..

Edited by FasT^On3
Link to comment
Share on other sites

To pat es nezināju :D

 

Fast, tev nav jādara kā darīju es, saveejais tev parādīja piemēru un tas ir labs piemērs...Nav taču tur baigā starpība kur ieliek tos failus, vajag tikai norādīt ceļu uz to skriptu un vis :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...