Jump to content
php.lv forumi

FasT^On3

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

FasT^On3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. vot vot - isteniba vienalga - i man , i tev! PIE tā arī paliekam! ----- EDIT: notepad ++ da best of the best!! :) palīdz!
  2. Kā var izdarīt to ko tu beigās teici??
  3. Bet tas charsets irkaa stradaa tacu kad rakstu piemeram Izvēlne tad radas ar kjeburiem bet ja shitaa- LÅ«dzu ievadiet absolÅ«to - tas ir no viena cita lang faila tikai ka piemers iekopets! TAD RADA PAREIZI- Lūdzu ievadiet absolūto - AR GARUMZIMEM TA KA VAjADZETU! Ka lai uztaisa ka vnk raksta ar garumzimem vinas uzrada ari pareizi nevis kjeburaini?
  4. hackerman, man vienmer ir palicis aciis ka normals 4alis - vins bez stresa un aizradijumiem vienmer pasaka ko nezin! :) 100 pointi tev! :D plds! xD :D
  5. Kadaa sakaraa nevar lietot bold?? Prieks kam ta vini te bl*d psc! NU jaa jau tas ir noskaidrots!! - PALASI POSTUS UN NESPAMO!! Tikai prasiju jau ieprieksh - kadu kodingu uzlikt lai rada LV val tekstu? PS.- Val ja nevari atbildet uz prasito ko jau itka 2 postos prasu - ta ko tu spam?
  6. Nu pasaki kodu to kads jaraksta - ja kas fusiona admin paneli parzinu ka savu kabatu! Laikam sen neesi to redzejis! Kads kods lai rada LV val!
  7. Nu man ir <meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=iso-8859-1'> Bet kur to lai nomaina? EDIT: OK irkaa atradu kur bet ko lai liek lai ir Latviski ar garumzimem!?
  8. Kur to lai paskataas, kaadu izmanto?
  9. Php fusion paneliem un citur neatbalsta garumzimes! Kur uzlikt lai atbalstitu garumzimes, sanu paneliem un locale mapee tur visam tulkojumam lai atbalstiitu? Paskatijos phpmyadminā tur itkā nezinu laikam nevar :/
  10. elans - tu kaut ko stipri jauc jo ne content admi ne user admin ne system admin nav tadas opcijas include! Varbut tev nebija fusions?
  11. ----------------------------------------------- Runa iet Par CS weblapu http://ftm.oo.lv ----------------------------------------------- Kāds nezin, kā var izdarīt šādi: http://ripclan.lv/stats/index.php Nav taka sakotneji psychostatiem tikai lapa bet man vajadzetu ari ar pašas majaslapas headeru. Un amxbaniem arī to pašu gribu uztaisit! Es ar include u.c meginaju man kautkā nesanak! Tātad ir majaslapa: http://ftm.oo.lv Un statu lapa: http://ftm.oo.lv/stati Kā lai sataisa tā kā http://ripclan.lv/stats/index.php
  12. :D:D:D Nu tak saproti... !! man vismaz nav kļūdu vārdos :)
  13. ā nu ok man viss strādā mājaslapā. Bet tur kur man ir piem: cs 1.6 motd.txt fails kurā norāda tādu logu ka ieiet serverī tad atveras nu tāds sveiciena teksts vai kas tāds tur es gribu lai veras web- citiem esmu redzejis arī ir bijis tā. Kā tur lai uzliek lai veras weblapa. Es mēginajo to kodiņu man neko viņš never vienkārši balta lapa :)
  14. Ja man vajag lai kādā sānā vai kur atveras mājaslapa tad vajag: <?php include("http://adrese.lv") ?> Var tā?
  15. Troxy kada tev majaslapas adrese?
×
×
  • Create New...