ricshs Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Piemēram es eju uz jaunu izvēlni manā lapā, ka es varu uzlikt, lai neraditus teiksim shadi tttp://manalapa.kkas.lv/galerija.php Bet šādi tttp://manalapa.kkas.lv/galerija.php?Skatit=bildes utt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 <a href="http://manalapa.kkas.lv/galerija.php?Skatit=bildes">Skatit bildes</a> ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 nu prieksh kam tev to vajag, jomajoo... krutuma peec? vakar liidziigu teemu shewit pat lasiiju. tikai tur vismaz lietyderiigi, ka lai nebutu jaapaarlaadee visa lapa, bet tikai info... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 IM24LV, a varbūt viņš vēlas arī 'Skatit=komentari' vai 'Skatit=top' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 vispār man tas arī būtu noderīgi, jo tas bik stūlbi ka vislaik lapu reloud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Vispār jau arī šajā gadijumā ir visas lapas pārlādēšana. Tas ko tu vēlies ir vai nu ajax vai iframe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Vispār jau arī šajā gadijumā ir visas lapas pārlādēšana. Tas ko tu vēlies ir vai nu ajax vai iframe. ? paga paga, man gan taa neliekas. Man ir uztaisīts tā ka ir viss pamatdizains un vietā kur ir tāda kā mainīgā informācija tur ir ielikts lai parādās mainīgais teksts, vai kods. un viņs nepārlādē visulaiku pa jaunam piemēram izvēlnes kodu utt! jo tas viss ir vienā index failā, mainās tikai iekšpuse Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerz Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 <? if (isset($_REQUEST['skatit'])); switch ($_REQUEST['skatit']){ case 'bildes': include_once('bildes.php'); break; ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 .. un viņs nepārlādē visulaiku pa jaunam piemēram izvēlnes kodu utt! jo tas viss ir vienā index failā, mainās tikai iekšpuse aha! pilnīgi aplami :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts