Jump to content
php.lv forumi

a:active nerādakad uzspiež uz parasta linka


IM24LV

Recommended Posts

tātad man ir uztaisīts tā lai kad uz linka kad uziet(hover) buutu sarkans un kad uzspiezh un ieiet linkaa, buutu zils! bet lieta taada ka tas zilais ir tikai tad kad uzspiezh, kaa atlaizh peli valjaa taa zilais pazuud!

 

internetaa visos piemeeros kuros bija ar active, bija linkam vnk pielikts # simbols, taapeec tas sanaaca, bet ja links ir uztaisiits kaa normaals citas lappuses links, tad tas nesanaak!

Link to comment
Share on other sites

Tāpēc jau saku, ka vajag paskatīties, ko tie dara:

http://www.w3.org/TR/CSS21/selector.html#d...-pseudo-classes

The :active pseudo-class applies while an element is being activated by the user. For example, between the times the user presses the mouse button and releases it.

Kādi tad vēl jautājumi var rasties... Manuprāt tas :active tev ļoti labi strādā.

Link to comment
Share on other sites

IM24LV: tu vispār lasi, ko es tev rakstu? Jau otrajā postā pateicu kādas pseidoklases tev jāapskatās. Un ceturtajā postā pat linku uz manuāli iedevu, kur ir aprakstītas, ko šīs klases dara.. Atliek tikai izlasīt.

Link to comment
Share on other sites

bet esmu jau licis visas chetras klases! neder vinjas! visited taa uztaisa visus zilus peec tam kad esmu apciemojis. tas noziimee ka ja es uzspiezhu uz visiem linkiem tad vinji visi arii ir zili visu laiku kameer cookiji nav aizmirsushi ka es sheit esmu bijis!

 

ideja ir taada oka kad uziet uz linka apakshas bordera kraasa nomainas uz sarkanu un kad uzkliko un ieiet iekshaa kraas apaliek zila!

Edited by IM24LV
Link to comment
Share on other sites

ja tu esi nodefinējis visas četras a pseidoklases, bet tev nestrādā kā nākas, tad iespējams, ka nav pareizā secībā.

 

Ja būtu palasījis bubu doto linku, tad zinātu:

 

a:link { color: red } /* unvisited links */

a:visited { color: blue } /* visited links */

a:hover { color: yellow } /* user hovers */

a:active { color: lime } /* active links */

 

Note that the A:hover must be placed after the A:link and A:visited rules, since otherwise the cascading rules will hide the 'color' property of the A:hover rule. Similarly, because A:active is placed after A:hover, the active color (lime) will apply when the user both activates and hovers over the A element.

Edited by andrisp
Link to comment
Share on other sites

es laikam sapratu. tas ko gribu tikai ar taam pseidoklaseem nav iespeejams. vajaga lai buutu taa ka ir piemeeram 3 html lapaas un katraa ira triis linki

HOME LINK EINS

 

un ir tā ka piemēram home lapā ir tā ka HOME patiesībā nav links un ir ar borderi savaadaaku ieziimeets, LINK l;apaa ir taa ka LINK patiesiibaa nav LINKS un ir ieziimeets ar savaadaaku borderi...

 

bet diemzheel man tas neder, jo man visi linki ir vienaa lapaa un taa to realizeet nav iespeejams!

Kaads nevar pateikt ko lai dara? kaadu alterneatiivu!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...