bubu Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Iedomājies, ka tev ir funkcija, kas mainīgajam pieskaita 1 un atgriež jauno vērtību, tb: add1(x) = x+1. Tu tagad mums te esi uzrakstījis add1(add1(4)) un prasi - kāpēc man atgriež 6 nevis 5? Vai pats vispār saproti, ka add1(4) atgrieztu 5? Ja joprojam nesaproti - add1 ir mysql_query analogs šajā vienkāršajā piemērā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artfiction Posted August 9, 2006 Author Report Share Posted August 9, 2006 Iedomājies, ka tev ir funkcija, kas mainīgajam pieskaita 1 un atgriež jauno vērtību, tb: add1(x) = x+1.Tu tagad mums te esi uzrakstījis add1(add1(4)) un prasi - kāpēc man atgriež 6 nevis 5? Vai pats vispār saproti, ka add1(4) atgrieztu 5? Ja joprojam nesaproti - add1 ir mysql_query analogs šajā vienkāršajā piemērā. ok, pēc tava piemēra sapratu, ka esmu uzrakstījis divas reizes jautājumu f-ju, un nevis jautājuma - atbildes f-ju, tā, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Drīzāk tu uztaisīji "uzdevi jautājumu f-jai citas jautājuma f-jas atbildi".. tobiš laikam sanāk `retorisks jautājums`, ko nozīmē "nekā nezinu" PS: f-jas neraksta, bet izsauc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts