Jump to content
php.lv forumi

artfiction

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About artfiction

  • Birthday 12/14/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Riga

artfiction's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Par to submit - īsti nesapratu, tu domā par lielo burtu nomaiņu? Par to if isset - tiešām ne tā kā vajag. Šobrīd ir tā, ka kontaktinformācija sūtās, bet attiecīgi otras formas informācija nesūtās. Jautājums: Vai ir jāievieto vēl kaut kas, lai nospiežot submit vienā formā arī otras formas dati nosūtītos? --------- Tagad izmēģināju tā, ka pirmo formu neaizvēru ar </form> un līdz ar to izveidojās viena forma pa visu lapu. Bet vai tas ir korekti un vai tā ir laba prakse? P.S. Šādā veidā viss sūtās.
  2. nē nu viss jau baigi smuki, bet kāpēc info nerakstās iekš db? echo ' <tr> <td> <form id="pasutijums"> <input name="product" type="radio" value="serkocini_nr.'.$rows['id'].'cena_'.$rows['cena'].' Ls"> </form> </td> <td width="79%" bgcolor="#E8E8E8" class="header_linki">'.$rows['nosaukums'].'</td> <td width="21%" bgcolor="#E8E8E8" class="header_linki">'.$rows['daudzums'].' Ls</td> </tr>
  3. Īsi par lapu: Ir galvenā daļa, kur ir vairāki selecti, kur izmetās visa info, kas atrodas attiecīgajā db tabulā. iekš echo ieliku klāt iespēju izvēlēties noteiktu materiālu ar 'radio' pogām (pagaidām gan neko tas nedod, jo nemāku piesaistīt jaunajai nosūtīšanas formai). Man lapas citā vietā atrodas forma, kura nosūta kontaktinformāciju par cilvēku. Kā uztaisīt, lai cilvēks varētu izvēlēties attiecīgās sastāvdaļas un materiālus: 1. Viens variants (bez radio button izmantošanas), formā ievietot drop down menu, bet tas šķiet diezgan neērts variants, jo, piemēram, krāsas ir ļoti daudz un cilvēkam būtu neerti skatīties no sākuma galvenajā sadaļā, iegaumēt un pēc tam izvēlēties formā. 2. Tad nu varētu ar tiem radio, bet tik nezinu kā man norādīt tās paņemamās vērtības kur pie echo izmetās rezultāti no citām tabulām. No sākuma domāju, ka varētu ievietot tos radio iekš form tagiem, bet tas jau laikam pārāk vienkārši lai būtu reāli. Varbūt ja tā ir viena rinda, kas jāievieto kāds var palīdzēt, ja jau sarežģītāk, tad iesakiet kādu tutoriāli vai resursu kur skatīties (īsti nezinu kā to angļu mēlē sameklēt, jo māte google met ārā nedaudz citu info).
  4. Tā lietiņa jau ir skaidra, ka laiks ierakstās pēc GMT laika zonas un ja man serveris ir asv noteiktā daļā tad attiecīgi GMT +5 vai citā, ja latvijā tad GMT-2 Bet paldies par adresi, Labs resurss! P.S. Greenwich - laba vieta kur nofotografēties :D
  5. ideāli, cik patīkami ieraudzīt pareizo laiku (pat izrādījās, ka jāpieliek nevis jāatņem 8stundas :) ) Paldies v3rb0 un Delfins par palīdzību šajā jautājumā!
  6. Man tas pirmais variants laikam ir piemērotāks, jo tas laiks ir svarīgs tieši tuvākajā dienā, lai es cilvēkam varētu laicīgi atbildēt (piemēram, 24h laikā pēc info saņēmšanas). Tā aizdomājos, ja šobrīd skatos db kas man tur ienācis, tad arī ir ņemšanās ar tām 8 stundām, bet tiko kā ielikšu skriptiņu, lai sūtās man uz konkrētu epastu, tā vismaz redzamā daļa atrisināsies (jo parādās jau, kad vēstule ir saņemta). P.S. Kaut kas man tur nesanāk ar to mīnusošanu. a tur iekš tā time() nevajag norādīt ko es gribu mīnusot?
  7. Formā izmantoju Now() funkciju, datu bāzē ir Datetime Problēma tajā, ka serveris atrodas USA un līdz ar to arī datumu ar stundām un minūtēm izmet attiecīgi, kāds šobrīd ir USA. Kas pa kodu kurā vietā ir jāpievieto, lai datu bāzē ievietotos Latvijas laiks, nevis servera laiks - kad formā nospiests submit?
  8. Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) tā arī darīju iepriekš bet visu laiku rādīja errorus un domāju, ka što ta te nav riktīgi. tagad vēl pamēģināju un viss izdevās! PALDIES Grey_Wolf par palīdzību!
  9. Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) nosaukums neglabājas iekš db, tikai ceļš uz to folderi, kurā glabājas attiecīgās kategorijas bildes. Es domāju, ka man visērtākais varētu būt tas opendir, bet problēma tā, ka vajag dabūt "ceļu" iekš opendir(' ') un iekš img src.
  10. Tomēr bez db neiztikt. varbūt varat ieteikt, kā uztaisīt (izmantojot mārtiņa piemēru), lai abās vietās (kur opendir un img src) parādītos adrese no datu bāzes. Vai ir iespējams to iekļaut kaut kādā veidā šajā skriptā? Varbūt kaut kur var apskatīt ko līdzīgu. man šobrīd sekojoši: <?php $result2 = @mysql_query('SELECT .... WHERE kategorijas.ident like "'.$ident.'" ...'); if (!$result2){die('<p>Noticis errors: ' .mysql_error(). '</p>');} while ( $rows = mysql_fetch_array($result2) ) { echo ' <tr> <td class="header_linki" align="center">'.$rows['virsraksts'].'</td> </tr> <tr> <td class="indextabula"><br>' .$rows['apraksts'].'</td> </tr> '; } ?>
  11. Liels paldies par palīdzību, tūlīt apskatīšu ieteiktos variantus! :)
  12. sveiki! Man interesē tāda lietiņa: Kā lai norāda, ka jāattēlo visas bildes, kas atrodas noteiktajā folderī. Bilžu upload taisu ar ftp. Domāju, ka reģistrēt ceļu uz katru bildi būtu diezgan neērti iekš mysql. Varbūt kāds var ko ieteikt. Ja nevar kodu, tad varbūt iesakiet tutoriāli un kur to meklēt, vai varbūt, ja zinat angliski, kā visprecīzāk to sameklēt iekš googles, arī būšu pateicīgs, jo tagad cik skatos ta man met ārā rezultātus, kur ir ar visu upload sistēmu un iesaistītu datu bāzi. PALDIES!
  13. Tāds lūk kods: <?php if (isset($_POST['submit'])): {$db = mysql_connect('localhost','user','pasword') or die(mysql_errno().' : '.mysql_error()); mysql_select_db('datubaze') or die(mysql_errno().' : '.mysql_error()); $name = $_POST['name']; $email = $_POST['email']; $phone = $_POST['phone']; $address = $_POST['address']; $product = $_POST['product']; $sql = "INSERT INTO pasutijumi SET name='$name', email='$email', phone='$phone', address='$address', product='$product' "; if (@mysql_query($sql)) { echo('<p>info nosūtīts</p>'); } else { echo('<p>Kaut kas nav pareizi: ' . mysql_error() . '</p>'); } ?> Un tādu erroru visu laiku met laukā: Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/artfic22/public_html/forma.php on line 50 Nu es vnk nesaprotu ko viņš no manis tagad tur prasa, kur kas nav. Varbūt varat palīdzēt? PALDIES LIELS!
×
×
  • Create New...