Jūdze Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Ir sameeraa liela steiga pielabot vienu portaalu. Rakstiit: senciic@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Varbūt nedaudz par darba specifiku un atalgojumu uzrakstīsi? :) Citādi te neviens tik nenopietnu postu nopietni neuztvers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jūdze Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 Ir jaasalabo viens portaals, jaapapildina ar dazhaam sadaljaam. Aprakstu nosuutiishu pa meilu. Atalgojums peec vienoshanaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 tev taš prasīja konkrētāk, bet šis tavs teikums ir tikai nedaudz garāks un tik pat daudz izsakošs. 1. kas par potālu? 2. PHP, ASP, CGI vai kas cits? 3. aptuvenā samaksa? utt savādāk pat slinkums mailu vērt vaļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 cena - kā bimbaso, uz mazāksolīšanu :> ar šitādiem te jāsalabo darbiem var smagie iegrābties, ja uztaisīts viss caur khm.. tā ka pats autors atsakās pielikt to vienu jauno sadaļu un mūk pa gabalu, tad citam labāk nemaz nesākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Kā jāsaprot tas "darbs programistam"? Ja es esmu rasētājs, tad tu teiktu "darbs raisistam"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jūdze Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 cena - kā bimbaso, uz mazāksolīšanu :> ar šitādiem te jāsalabo darbiem var smagie iegrābties, ja uztaisīts viss caur khm.. tā ka pats autors atsakās pielikt to vienu jauno sadaļu un mūk pa gabalu, tad citam labāk nemaz nesākt. ta hvz, es no shiim lietaam neko nesaprotu. Esoshais progammers izdomaaja vienkaarshi uzmest, aciimredzot nograabis citu projektu kas ir daudz interesantaaks. Kaa saka: kad nauda kabataa tad arii interese pazuud. portaals ir : www.autonews.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 tur jau index lapā validators saka "Failed validation, 193 errors", tā ka kādam no malas laikam būs vai nu grūti iebraukt vai arī ļoti dārgi. ko tieši vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAC Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 vislabaak man tajaa lapaa patika tas, ka apakshaa linkiem on hover kraasa mainaas uz baltu (fona kraasa arii balta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts