ricshs Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Sveiki! Atradu vienkāršu Reg+login scriptu, bet kad es pieregojos uzrakstās "Table 'reg.users' doesn't exist" Kādēļ tā? LŪK SCRIPTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Acīmredzot iekš datubāzes reg neeksistē tabula users. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricshs Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 Es esmu galīgākā nulle sql`ā, vari pateikt kā uztaisīt tādu tabulu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricshs Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 Jautājums no malas, ja teiksim es izveidoju scriptu, man vinjsh pilniba funkcionee, bet man rādās apakshaa : Notice: Undefined index: action in c:\serveris\easyphp1-7\www\bmx\login.php on line 9 Notice: Undefined index: action in c:\serveris\easyphp1-7\www\bmx\login.php on line 35 Tad jautājums vai citi arī šo erroru redz? Un ja redz, vai ir iespējams to kkā atslēgt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 (edited) ja domā kādreiz programmēt kādā citā valodā,tad vajag pieradināties ka php notices ir jāizlabo. pieliec isset() un viss. Edited June 23, 2006 by v3rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Tu kā mazs bērns uzvedies! Domā, ka nevienam nav ko darīt lai ietu un labotu to tavu skriptu? Ibio, mācies taču pats kaut ko izdarīt arī, varbūt, ne ko ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricshs Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 Nezinu es visu php, tādēļ arī prasīju, bet nu labi, saprotu, ka besii, ka prasa, sryy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vebers Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Nav viss jaazina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 prieks tam ira manuaalis, lai paskatiitos, ko katra fcija dara un lai samakleetu vinju http://lv.php.net/manual/en/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts