SkyD Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Hmm.. Nez kāds, vai ir tādā fīča vai nē, ka es piem. kādā ārzemju lapā ielieku savu web design norādu konta nr., un, ja mans web design tiek nopirkts, man pārskaita naudu?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Noslēdz līgumu ar web-template-šopiem. Viņi pieņem dizainus un tu saņem daļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 manuprāt pilnīgi bezjēdzīgs pasāciens, jo tie šabloni iet par baigām kapeikām Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAC Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 kapeiku pie kapeikas neliksi, pie rublja netiksi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Tieši tā tas tiek arī darīts, tikai viena problēma, ka dizaini ir nokačājami no p2p.. vienīgi ar autortiesībām problēmas,.. bet nu pamainīt iekš PSD krāsu/stūrīti un lieta darīta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts