Lokomotive Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 PHP ini failā atrodas šādas rindiņas: upload_max_filesize "2M" file_uploads "1" post_max_size "8M" Izskatās, ka tas nozīmē, ka es nevaru Uploadēt failu, kas lielāks par 2Mb, kā arī nevaru Uploadēt vairākus failus vienlaikus (multiple file upload)?? Tas ir hostinga kompānijas .ini fails, kuram fiziski piekļūt nevaru. Kā var palielināt Mb skaitu ar skripta palīdzību? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Es kautko mēģināju ar šāda .htaccess failu <IfModule mod_php4.c> php_value upload_max_filesize "20M" </IfModule> Iespējams, ka pārējās lietas tur arī var sakonfot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lokomotive Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 Bet palielināt upload_max_filesize es vēlos nevis uz pavisam, bet gan tikai uz skripta darbības laiku (virtuāli), nevis fiziski "uz pavisam" izmainīt php.ini faila saturu. Tā arī navar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 .htaccess iedarbosies uz to direktoriju, kur tas atradīsies. Un arī uz apakšdirektorijām, ja nemaldos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ko var un ko nevar: http://lv.php.net/manual/en/ini.php#ini.list Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Tā arī navar? Skripts sāk savu darbību tikai tad, kad saņemti visi dati no klienta (POST/GET/COOKIEs/... tai skaitā arī tavs uploadotais fails). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts