kilis Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) Kads zin kādu php scriotu ka var postēd jaunu ziņu PIEM. Es gribetu postēt ziņu no admin.php faila uz index.php varu ari tos idzēs komentēt ka to var ustaisīt Edited March 22, 2006 by kilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Kur vēlies to visu glabāt? .txt, vai iekš MySQL datu bāzes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilis Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 (edited) Kur vēlies to visu glabāt? .txt, vai iekš MySQL datu bāzes? Es gribētu MySQL Edited March 23, 2006 by kilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 davai bez `davai`... Ir īstais laiks pašam iemācīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilis Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 davai bez `davai`... Ir īstais laiks pašam iemācīties es vel iesācejs man sākuma gribas zināt šo ?????????? Tapat nezinu php codus kur skatīties????????? Nav man timekļi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 MySQL tev ir ielādēts? Palaists ir? Zaļā gaismiņa deg? Ja tas viss būs, tad varbūt paskaidrošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 a davai novelc kaut vai wordpress un buus tev rakstu liksana admin lapaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilis Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 (edited) MySQL tev ir ielādēts? Palaists ir? Zaļā gaismiņa deg? Ja tas viss būs, tad varbūt paskaidrošu. ir a davai novelc kaut vai wordpress un buus tev rakstu liksana admin lapaa! tas man neder tas ir blog Edited March 23, 2006 by kilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) Es gribetu postēt ziņu no admin.php faila uz index.php varu ari tos idzēs komentēt ar ko šis atšķiras no bloga? Edited March 23, 2006 by v3rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilis Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 (edited) ar ko šis atšķiras no bloga? oj oj oj tam es nevaru ustasiit un photoshopa savas majas lapas themas :P Reku ir tamlidzīgs http://cs.drulle.lv man gribas tamlīdzīgu majas lapau Edited March 23, 2006 by kilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Tad sākumā uztaisi failu rakstit.php -> rakstit.php [b]te ir forma.[/b] virsraksta inputs[name="virsa"] teksta inputs[name="teksts"] poga[name="poga"] [b]te nosleedzam formu.[/b] if ($_POST['poga']) { mysql_connect("localhost", "mysql_user", "mysql_password"); mysql_select_db("datu_baaze"); //ja nav datu baze, ar tabulu. www.google.lv -> make mysql table $virsa = $_POST['virsa']; $teksts = $_POST['teksts']; $raksta = mysq_query("INSERT INTO tabula (virsa, teksts) VALUES('$virsa', '$teksts')"); if ($raksta) { echo 'Raksts pievienots.'; } } Par izvilkšanu no DB apsties forumaa.. // Daudz ir par to runāts. Par dzeeshanu arii.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 nu ja, templeitu, lai kāds viņs arī blogam būtu, pamainīt nemākam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilis Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 Lūdzu nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs. (bubu) tnx bet tas adrese kas ir raktiitas tu vari iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilis Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 Kur vēlies to visu glabāt? .txt, vai iekš MySQL datu bāzes? es pardomaju ar php man neiet labak ar *.txt a tur buus dzešana un komentari ka htp://cutephp.com es to cutephp negribu likt jo nemaku iespiest to majas lapa ka nerada powered by cutephp Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyD Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Nu, ja tev neiet ar PHP, tad ko tu te dari. Atver notepadu un drukā iekšā. -File-> Save as -> Mans krutais raksts.txt .. Ja vēlies dzēst, iezīmē, poga DELETE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts